Η Χαλκιδική ετοιμάζεται για το Polygyros Run Halkidiki

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

Share
Πολύγυρος Run Χαλκιδική 2022

Η διοργάνωση θεσμός για τη Χαλκιδική είναι γεγονός για ακόμη μία φορά. Το Polygyros Run Halkidiki θα λάβει χώρα φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά, που αλλού; Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, γιατί Σαν τη Χαλκιδική…δεν Τρέχει!!!

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να μεταδώσουν οι διοργανωτές με χαρά και ενθουσιασμό, ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν και φέτος τους δρομείς που θα λάβουν μέρος.

Η διοργάνωση αποτελείται από 3 διαδρομές των 5, των 14,6 χλμ και των 1000 μ για παιδιά. Τρεις διαφορετικές διαδρομές για να καλύψουν κάθε επιθυμία και ανάγκη των δρομέων, ανάλογα με τη διάθεση τους και το επίπεδο τους. Στη διαδρομή των 14,6 χλμ θα μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς ανώτερης εμπειρίας που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν βουνό και θάλασσα, έχοντας ως θέα την πανέμορφη Χαλκιδική. Στη διαδρομή των 5 χλμ θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος άτομα όλων των επιπεδων που θα συναντήσουν κατά τη διαδρομή διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα της πόλης. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός οι οικογένειες με τους μικρούς δρομείς που θα μπορέσουν λάβουν μέρος στην δρομική εμπειρία του Polygyros Run Halkidiki μέσω της διαδρομής του 1 χλμ.

O Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει την ομορφιά του τόπου σε δρομείς εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και να προάγει την άσκηση και την υγεία. Οι διοργανωτές προσπαθούν κάθε χρόνο να μεταδώσουν ηχηρά το μηνυμα του δρομικού κινήματος και καταστήσουν τη διοργάνωση ως την πιο μεγάλη δρομική γιορτή της χρονιάς σε τοπικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://polygyrosrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο