Ανακοίνωση της διοργάνωσης Frozen Peaks για το τραγικό γεγονός

Δείτε αναλυτικά

Share

Οι διοργανωτές του αγώνα Frozen Peaks όπου συνέβη το τραγικό γεγονός με τον θάνατο δρομέα από κεραυνό κατά τη διάρκεια του αγώνα προχώρησαν σε μία δημόσια ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

“Τα λόγια την δύσκολη αυτή στιγμή, του τραγικού και άδικου χαμού του αγαπητού μας Στέλιου, δεν μπορούν να περιγράψουν την αληθινή λύπη των ανθρώπων του Ορειβατικού Συλλόγου Νευροκοπίου.

Ο Στέλιος Σαμαράς σεβόταν πραγματικά την φύση και το περιβάλλον και το αποδείκνυε καθημερινά με την τιμή και την εργατικότητα του. Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην διοργάνωση του αγώνα, όπου συνέβη το ατυχές αυτό περισταστικό της απώλειας του αγαπητού μας φίλου, εκφράζουμε με τον πιο θερμό τρόπο τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

Δεσμευόμαστε δε, ότι, κάθε χρόνο θα διεξάγουμε το μεγαλύτερο μας αγώνα, ο οποίος θα φέρει την επωνυμία του, προς τιμήν του και προς υποστήριξη της οικογένειας του. Όσο αφορά τον τραυματία και νοσηλεύομενο ορειβάτη κ. Εφραιμίδη Χαράλαμπο, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, καθώς γρήγορη ανάρρωση και στην κ. Δέσποινα Γαβριηλίδου.

Θα ήταν παράλειψή μας, να μην εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον ορειβάτη κ. Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος με τη στάση αλτρουισμού την οποία επέδειξε και σε συνθήκες υποθερμίας παρέμεινε στο σημείο του συμβάντος παρέχοντας κάθε βοήθεια στον τραυματία μέχρι την άφιξη των σωστικών συνεργείων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές και όλα τα διασωστικά συνεργεία για την συνδρομή τους. Kαλό Παράδεισο αγαπητέ Στέλιο Σαμαρά!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάγεψε η Hodgkinson στο Diamond League του Λονδίνου
Δείτε τι έγινε στο Diamond League του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο