7ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Στα Ίχνη Της Ιεράς Οδού»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες

Share
Ημιμαραθώνιος «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 7ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «Στα Ίχνη Της Ιεράς Οδού» που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας που γίνεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ “Αισχύλεια 2022” περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο με εκκίνηση έξω από τον Αρχαιολογικό μουσείο Κεραμεικού και τον αγώνα των 5χλμ. με εκκίνηση επί της Οδού Νικολαΐδου και πλησίον της πλατείας Ηρώων Ελευσίνας δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο. Οι τερματισμοί θα γίνονται και για τις δύο αποστάσεις επί της Οδού Νικολαΐδου και πλησίον της πλατείας Ηρώων Ελευσίνας, δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο.

Πρόκειται για να αναβίωση της διαδρομής Πομπή των Ελευσίνιων Μυστηρίων η όποια εκκινούσε από την Αγορά της Αθήνας και τερμάτιζε στον χώρο τέλεσης των Μυστηρίων.

Κάνετε την εγγραφή σας και δείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://eleusisimimarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece: Άμεση εγγραφή σε όλους τους αγώνες του 2025 στη νέα ιστοσελίδα
Κερδίστε 50 θέσεις για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
2nd Lawyers’ Run (ΣΔΕΕ Annual Run 2025): Kλείσιμο εγγραφών
Αν θέλεις να τρέξεις στον φιλανθρωπικό αγώνα θα πρέπει να βιαστείς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο