Το ανανεωμένο κατάστημα της Nike στη Γλυφάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η γυναικεία συλλογή Jordan

Share
Κατάστημα Nike Γλυφάδα - παπούτσια

Το αγαπημένο κατάστημα Nike στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, στη Γλυφάδα, ανακαινίστηκε και καλωσορίζει όλους τους fans του brand, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες. Νέα και αποκλειστική προσθήκη στο κατάστημα Nike στη Γλυφάδα, είναι η γυναικεία συλλογή Jordan, διαθέσιμη για 1η φορά στην Ελλάδα, με τα εμβληματικά χαρακτηριστικά της γνωστής σειράς για athleisure εμφανίσεις με στυλ, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Το ανανεωμένο κατάστημα, μέλος του διεθνούς ομίλου Percassi, προσφέρει σε 850 τ.μ, πλήρεις συλλογές lifestyle, running, training, basketball, Jordan για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Συνεχίζοντας την αποστολή της Nike να προσφέρει καινοτομία και εμπειρίες που δημιουργούν καθημερινή έμπνευση, οι συλλογές ανανεώνονται πλήρως σε μηναία βάση με νέες αφίξεις, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις.

Η έμπειρη ομάδα της Nike βρίσκεται πάντα εκεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την εξατομικευμένη και ξεχωριστή εμπειρία αγορών που προσφέρει το νέο κατάστημα, καθοδηγώντας τους να γίνουν μέλη του Nike app, ώστε να απολαμβάνουν τα ξεχωριστά προνόμια και να αποκτήσουν τον προσωπικό τους οδηγό στον κόσμο της Nike.

Το ανανεωμένο κατάστημα Nike της Γλυφάδας σε προσκαλεί να το γνωρίσεις από κοντά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο