ΣΔΥΑ: Κλείσιμο γραφείων για το καλοκαίρι

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) ενημερώνει για το κλείσιμο των γραφείων του για το καλοκαίρι.

ΣΔΥΑ: Κλείσιμο γραφείων

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), θέλει να σας ευχαριστήσει για την παρουσία σας, την συμμετοχή και την  στήριξη  στις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Συλλόγου από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και τον Ιούλιο του 2022.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους όσους καθ΄οιονδήποτε τρόπο βοήθησαν εθελοντικά και μας συμπαραστάθηκαν σε δύσκολες στιγμές. Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους φίλους αναγνώστες των ιστοσελίδων του δρομικού χώρου που παρακολουθούσαν τις δραστηριότητές μας.

Θέλουμε επίσης να σας ευχηθούμε από καρδιάς  να έχετε ένα Καλοκαίρι, γεμάτο Υγεία για Εσάς και τις Οικογένειές σας. Όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας, ίσως οι ευχές μας να σας φανούν ουτοπία. Όμως κάθε καινούργια μέρα που ξημερώνει είναι μια ευκαιρία να δούμε και άλλα πράγματα, να πραγματοποιήσουμε κάτι ακόμη, ίσως μικρό αλλά κάτι. Και αυτό είναι η συνέχεια της πορείας μας.

Σημείωση: τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι κλειστά από την Δευτέρα  18 τρέχοντος και θα ανοίξουν την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή για τα Βρεττάκεια μπορείτε να δηλώνετε και στο τηλέφωνο 6979097906 κ. Νίκος Μπουνιαλέτος από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ

Στη σελίδα του facebook του Συλλόγου θα υπάρχει η τρέχουσα ενημέρωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καλό Καλοκαίρι σε Όλους, Καλά και πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο