Puma Deviate Nitro Elite Racer

Αποκτήστε next level speed και σπάστε κάθε personal record με τα νέα Deviate Nitro Elite Racer!

Share
Deviate Nitro Elite Racer - Παναγιώτης Καραΐσκος

Το Deviate Nitro Elite Racer σηματοδοτεί το breakthrough της PUMA στις τεχνολογίες του running με χαρακτηριστικά που ξεπερνούν κάθε σας προσδοκία.

Το παπούτσι ορόσημο, όχι απλά συμβαδίζει, αλλά υπερέχει των υπολοίπων και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για όλους τους elite runners.

Η PUMA μετά από χρόνια έρευνας και προσπάθειας χτίζει με γρήγορους ρυθμούς μία αυτοκρατορία στον χώρο του running, με κυρίαρχο το Deviate Nitro Elite Racer. Όπως είχε αναφέρει και o Rudolf Dassler, ιδρυτής της εταιρείας, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά ενός πούμα.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ταχύτητα, η δύναμη, η αντοχή και η ευκινησία του ζώου αποτυπώνονται τέλεια στο νέο Deviate Nitro Elite Racer.

To super shoe της PUMA σας προσφέρει τις τελευταίες και πιο καινοτόμες τεχνολογίες στην αγορά για αξεπέραστες επιδόσεις και ασυναγώνιστες ταχύτητες.

Εγκεκριμένο από τους κορυφαίους αθλητές σε όλον τον κόσμο, το Deviate Nitro Elite θεωρείται πλέον το top-tier παπούτσι για κάθε αγώνα. Το mix της τεχνολογίας INNOPLATE με τον αφρό NITRO, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους θέλουν πάντα να οδηγούν την κούρσα.

Deviate Nitro Elite Racer - Παναγιώτης Καραΐσκος
O Παναγιώτης Καραΐσκος, στο δρόμο των ρεκόρ με το Deviate Nitro Elite Racer.

INNOPLATE:

Το carbon plate ή αλλιώς “INNOPLATE” για την PUMA έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα και λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off.

NITRO:

Ο αφρός NITRO παρέχει εξαιρετική απόκριση και απορρόφηση κραδασμών για ένα safe, fast run. Η PUMA έχει δημιουργήσει τον αφρό χωρίς να αυξήσει το βάρος του παπουτσιού. Έτσι, το Deviate Nitro Elite Racer παραμένει στα κορυφαία lightweight δρομικά παπούτσια στην αγορά με συνολικό βάρος 191 γραμμάρια (νούμερο 42). Η τεχνολογία NITRO παρέχει επίσης μέγιστη επιστροφή ενέργειας έως και 80% για unreal χρόνους.

PUMAGRIP:

Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε σας βήμα, χάρη στον ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς του, η τεχνολογία συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.

Beat your best with Deviate Nitro Elite Racer!

Kάντε δικό σας ένα Deviate Nitro Elite Racer στο https://eshop.sportswind.gr/all-products/andrika/papoytsia/running/195204-03/

Deviate Nitro Elite Racer - Παναγιώτης Καραΐσκος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο