H ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό βουνού – Αποτελέσματα

Δείτε τις επιδόσεις των Ελλήνων αλλά και όλα τα αποτελέσματα

Share

Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου πραγματοποιείται στο Ελ Πάσο της Ισπανίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βουνού, European Athletics Off-Road Running Championships. Οι αγώνες είναι ακόμα σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται σήμερα, Κυριακή, με τους Up&Down Mountain Race για άνδρες και γυναίκες και Κ20.

Στον μεγάλο αγώνα του προγράμματος, Trail Race που είχε απόσταση 47,7χλμ., είχαμε και ελληνική εκπροσώπηση με τον Θανάση Παγουνάδη και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Παγουνάδης τερμάτισε σε 4:33:13 και κατέλαβε την 30η θέση.

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Βέλγος Brion du Chapois σε 3:43:01, ενώ έκπληξη ήταν η 20η θέση για τον Βρετανό Ricky Lightfoot.

Συνολικά τερμάτισαν 37 δρομείς από 19 χώρες.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των ανδρών

21η η Γιαζιτζίδου

Στις γυναίκες, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, νικήτρια πέρυσι στον Olympus Marathon, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε 5:08:10 για να τερματίσει στην 21η θέση.

Νικήτρια ήταν η Γαλλίδα Blandine L’Hirondel σε 4:11:22, ενώ 24 αθλήτριες πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού από τις 25 που ξεκίνησαν.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των γυναικών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους trail αγώνες για άνδρες και γυναίκες, αγώνες ανάβασης για άνδρες/γυναίκες και Κ20, αλλά και αγώνες ανάβασης και κατάβασης για τις ίδιες κατηγορίες.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο