7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2023

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Volos Half Marathon - Ημιμαραθώνιος Βόλου

Tην Κυριακή 2 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2023, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το 28ο I Love Volos Run 5χλμ., και ο παιδικός αγώνας 500μ. Volos Fun Run. Aκολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2023 – Προκήρυξη

7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου / 28ο I Love Volos Run 5km / Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν τον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες.

  1. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι διαδρομές είναι οι ίδιες με τον αγώνα του 2022, όπως πιστοποιήθηκαν από τη WA / AIMS. Τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του Ημιμαραθωνίου Βόλου θα γίνουν εκτός από την παραλία του Βόλου, και στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, πριν οι αθλητές συνεχίσουν την πορεία τους προς τα Πευκάκια και τις Αλυκές. Οι αλλαγές που έγιναν από τον αγώνα του 2022 είναι πολύ σημαντικές, καθώς αναδεικνύονται στους δρομείς και στους επισκέπτες και άλλα όμορφα μέρη του Βόλου εκτός των παραθαλάσσιων, όπως γίνεται με τα καλύτερα μέρη σε κάθε πόλη στο εξωτερικό και την Ελλάδα, όπου διεξάγεται σημαντικός αγώνας δρόμου.

Εξίσου θετικά είναι τα νέα για τους δρομείς που θα τρέξουν τον παράλληλο αγώνα I Love Volos Run 5 χιλιομέτρων, καθώς αυτός θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στην παραλία του Βόλου και στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος. Είναι κάτι πρωτόγνωρο ακόμη και για τους Βολιώτες αθλητές που ποτέ ως το 2022 δεν είχαν τρέξει στους δρόμους που είναι γεμάτοι από αυτοκίνητα, και που θα κλείσουν για μιάμιση ώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η πιστοποιημένη μέτρηση έγινε στις 10 Μαρτίου 2022 σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς των World Athletics (πρώην IAAF) και AIMS που ισχύουν και για τον ΣΕΓΑΣ, με τη μοναδική εγκεκριμένη μεθοδολογία. Η μέτρηση διεξήχθη από τον διεθνή μετρητή Α’ WA/AIMS Γιώργο Δούση. Το επίσημο πιστοποιητικό εκδόθηκε από τις WA/AIMS μετά τη σύνταξη της σχετικής αναφοράς του μετρητή, και παραδόθηκε στη διοργάνωση. Θα έχει όπως προβλέπεται ισχύ πέντε ετών (έως 31.12.2026), εφόσον οι διαδρομές που μετρήθηκαν παραμείνουν οι ίδιες, ειδάλλως, σε περίπτωση αλλαγών, θα πρέπει να επαναμετρηθούν. Συνεπώς οι επιδόσεις των δρομέων θα είναι επίσημες, διεθνώς αναγνωρισμένες, και θα αναγνωρίζεται κάθε ρεκόρ που θα επιτυγχάνεται στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου Βόλου, ενώ κάθε αθλητής θα μπορεί να διεκδικεί να πιάσει το όριο πρόκρισης για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ή έναν καλό χρόνο που θα τον κατατάσσει στο μπλοκ που του αναλογεί σε σημαντικούς αγώνες όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας.

Το πλήρες αρχείο 40 σελίδων της μέτρησης, μπορείτε να το δείτε εδώ : https://voloshalfmarathon.gr/wp-cont…/…/2022/03/volos-hm.pdf

Τα πιστοποιητικά εδώ : https://www.facebook.com/sdyvolou/posts/5125120080864432

Η τελική διαδρομή όπως πιστοποιήθηκε, είναι η εξής :

Για τον Δρόμο 5 χιλιομέτρων:

Εκκίνηση στην παραλία Βόλου μπροστά στο Πανεπιστήμιο.

Πορεία από την Αργοναυτών ως τον κόμβο Τελωνείου και επιστροφή προς τον Βόλο μέσω της παραλιακής οδού Δημητριάδος και της οδού Ιάσονος.

Μόλις οι αθλητές φτάσουν τέρμα Ιάσονος στο ύψος του Πανεπιστημίου, ανεβαίνουν στην οδό Δημητριάδος και κατευθύνονται ξανά προς τον κόμβο Τελωνείου (ως εδώ είναι τα 4 πρώτα χιλιόμετρα).

Στον κόμβο Τελωνείου στρίβουν παραλιακά στην οδό Αργοναυτών και κατευθύνονται παραλιακά ως το Πανεπιστήμιο όπου είναι ο τερματισμός.

Για τον Ημιμαραθώνιο :

Τα 4 πρώτα χιλιόμετρα του αγώνα, είναι τα ίδια με τα 4 πρώτα του Δρόμου 5 χιλιομέτρων που αναφέρονται παραπάνω.

Τα επόμενα 16.100 μέτρα θα γίνουν 8.050 + 8.050 από Βόλο προς Αλυκές με επιστροφή ως εξής:

Τα πρώτα 8.050 μέτρα στη διαδρομή: Δημητριάδος – Κόμβος Τελωνείου – Οδός Πυράσσου μέχρι την οδό Μητρ.Γρηγορίου – Οδός Μητρ.Γρηγορίου – Οδός Ναυαρχ.Βότση – Οδός Ελασσόνος – Οδός Λαχανά – Οδός Αλμυρού – Οδός Αρ.Ζάχου για ένα οικοδομικό τετράγωνο στο ύψος του ΚΤΕΛ – Οδός Αλαμάνας από το ύψος του ΚΤΕΛ και κάτω, εκεί δηλαδή που υπάρχει ο διαμορφωμένος ποδηλατόδρομος που οδηγεί στο Εκθεσιακό Κέντρο – Όλος ο παραλιακός δρόμος Πευκάκια-Αλυκές- με σημείο αναστροφής λίγο μετά το πάρκιγκ Αλυκών, και πιο συγκεκριμένα την οδό Λε Μαν 41.

Κατόπιν οι δρομείς κάνουν την ίδια διαδρομή επιστρέφοντας.

Στο τελευταίο χιλιόμετρο, μετά τον κόμβο Τελωνείου, οι αθλητές διασχίζουν μέχρι να τερματίσουν την οδό Αργοναυτών.

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ημιμαραθώνιος: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

Χρονικό όριο τερματισμού, 2 ώρες και 45′

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή μία αίτηση παρά το γεγονός ότι αυτή πληροί τα τυπικά κριτήρια , για λόγους που δεν υποχρεούται να εξηγήσει στον ενδιαφερόμενο. 

28ο I Love Volos Run: Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή μία αίτηση παρά το γεγονός ότι αυτή πληροί τα τυπικά κριτήρια , για λόγους που δεν υποχρεούται να εξηγήσει στον ενδιαφερόμενο. 

Χρονικό όριο τερματισμού, 1 ώρα και 15′

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Οι αθλητές θα έχουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου και αναφέρονται παρακάτω, αναμνηστικό t-shirt dri fit, μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω μεγάλης ζήτησης συμμετοχών . Η διοργάνωση παρέχει τη δυνατότητα για ομαδική εγγραφή, και κάθε σύλλογος που επιθυμεί αυτό τον τρόπο, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο: https://www.mediafire.com/file/xro0g7owoiehhsi/omadikes.xlsx/, να το συμπληρώσει και να το στείλει στο [email protected] , ενώ επίσης θα υπάρξει συνεννόηση για τον τρόπο πληρωμής.

Λήξη εγγραφών: Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ποσό συμμετοχής για τους αγώνες 21,1 και 5χλμ, 10 ευρώ.

  1. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:

H τροφοδοσία-παροχές στον Ημιμαραθώνιο: Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό, στο 4ο χλμ, στο 7ο χλμ, στο 10.500μ, στο 14ο και στο 17ο χλμ. Φυσικό μεταλλικό νερό. Στο 10,5ο χλμ θα δοθεί στους δρομείς τζελ από την pharmnet, και στον τερματισμό θα δοθούν επίσης στους δρομείς, πάρα πολλά προϊόντα-δώρα των χορηγών, και πιο συγκεκριμένα από την ΕΨΑ, Μπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου, Καρακατσάνης Fοοd Service (σάντουιτς), μπανάνες.

28ο I Love Volos Run: στο 3ο χιλιόμετρο νερό, στον τερματισμό νερό, αναψυκτικό ΕΨΑ, Μπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου.

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣΗμιμαραθώνιος. Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια ενώ οι αθλητές θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής: με βράβευση για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας για άνδρες και γυναίκες : Έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60 ετών και άνω.

28ο I Love Volos Run. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.

  1. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ  

Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται LIVE από την εταιρεία χρονομέτρησης Best Race, στο RunningNews.gr, και στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου.

  1. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Κατά τη διοργάνωση του αγώνα θα κινείται ασθενοφόρο. Τον αγώνα θα επιβλέπουν εθελοντές, η Τροχαία Μαγνησίας, το Λιμενικό Σώμα Βόλου, ενώ στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

  1. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

2 ώρες και 45 λεπτά, με πέρασμα στο μισό του αγώνα (10,5ο χιλιόμετρο) έως 1 ώρα και 25 λεπτά. Όσοι βγαίνουν εκτός χρονικού ορίου ή επιθυμούν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, θα επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα της διοργάνωσης, αλλιώς θα συνεχίζουν με δική τους ευθύνη έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής.

  1. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ  ανά χιλιόμετρο

Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη με αυτοκόλλητα που θα αφαιρεθούν, ώστε να μην υπάρξει ρύπανση. Αν χρειαστεί σπρέι, θα χρησιμοποιηθεί ειδικό που σβήνει εντός 2 ημερών.

  1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Οι αθλητές, όπως και οι κηδεμόνες ανήλικων που θα τρέξουν στον αγώνα (Ημιμαραθώνιος & 28ο I Love Volos Run) πρέπει να επιβεβαιώσουν στο σύνδεσμο εγγραφής ότι αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές, οι εθελοντές και οι υποστηρικτές των αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο.

  1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα αναλάβει τη δωρεάν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα του συλλόγου και σε sites, ενώ οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.

  1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παραλιακό συγκρότημα. Η φύλαξη των αντικειμένων των αθλητών θα γίνεται σε αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Βόλου. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για απώλεια αντικειμένων αξίας.

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Γραφτείτε εδώ
Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ.

Οι εγγραφές για τους ανήλικους πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα τους.

Δείτε ξανά όσα αναφέρονται στη παράγραφο 3.

Εναλλακτικά όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω πληθώρας εγγραφών. Η διοργάνωση παρέχει τη δυνατότητα για ομαδική εγγραφή, και κάθε σύλλογος που επιθυμεί αυτό τον τρόπο, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο από εδώ https://www.mediafire.com/file/xro0g7owoiehhsi/omadikes.xlsx/, να το συμπληρώσει και να το στείλει στο [email protected] , ενώ επίσης θα υπάρξει συνεννόηση για τον τρόπο πληρωμής.

Λήξη εγγραφών: Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ.

  1. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 500 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός, και έχει σκοπό να αναδειχθεί η χαρά της συμμετοχής. Έτσι δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του αγώνα. Δεν θα γίνουν προεγγραφές, παρά μόνο εγγραφές πριν την εκκίνηση, και τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στη παραλία του Βόλου από τις 12.00. Εκκίνηση του αγώνα στις 12.15 την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η διαδρομή του παιδικού αγώνα από gpshttps://www.strava.com/activities/875029451

Οι εγγραφές για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνουν επιτόπου την ημέρα του αγώνα.

15. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

– Διαρκώς με δελτία τύπου θα ανακοινώνονται νέα για τον αγώνα

– Παλάντζας Κώστας, τηλ 6993953012

Ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr

Η σελίδα του Ημιμαραθωνίου Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/Volos-Half-Marathon-Ημιμαραθώνιος-ΒΟΛΟΥ-210151729339781

Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

– Σάββατο 1 Απριλίου 2023 (11:00-18:00) στο κατάστημα Zakcret, Δημητριάδος 134 Βόλος : Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

07.30 – 09.00 Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες εκτός Μαγνησίας.
09:15  Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών
09.30  Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
09.45 Εκκίνηση του 28ου I Love Volos Run 5km
10.00 – 11.00 Τερματισμοί του 28ου I Love Volos Run 5km
11.45 Απονομές του 28ου I Love Volos Run 5km
10.45 – 12:15 Τερματισμοί του Ημιμαραθωνίου
12.15 Παιδικός Αγώνας
12:30 Απονομές του Ημιμαραθωνίου

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Γνωρίζω πως ο αγώνας τρεξίματος είναι μια δραστηριότητα η οποία ελέγχει τα όριο της σωματικής και πνευματικής αντοχής και μπορεί να επιφέρει κινδύνους για την σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια, τραυματισμό έως και θάνατο. Οι κίνδυνοι (χωρίς να περιορίζονται στους παρακάτω) προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον, τις εγκαταστάσεις, την θερμοκρασία, τον καιρό, τη φυσική κατάσταση των αθλητών, τον εξοπλισμό, τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων (π.χ. εθελοντές, διοργανωτές, κριτές, αθλητές ) αλλά και από την αφυδάτωση ή έλλειψη τροφίμων. Με την παρούσα δήλωση αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη των κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν. Δηλώνω πως έχω κάνει πρόσφατα ιατρικό έλεγχο, είμαι υγιής, και έχω την σωματική ικανότητα και έχω προπονηθεί κατάλληλα για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός. Σε οποιοδήποτε σημείο πιστέψω πως δεν είναι ασφαλές να συνεχίσω, θα σταματήσω άμεσα τη συμμετοχή μου σε αυτή τη δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη δήλωση θα χρησιμοποιηθεί από τους διοργανωτές σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Οι πράξεις μου θα διέπονται από το πνεύμα της παρούσας δήλωσης. Με την αίτηση μου και την αποδοχή αυτής ώστε να λάβω μέρος στον αγώνα τρεξίματος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και αναφέρω στους διαχειριστές της διαθήκης μου, στους κληρονόμους μου, στους απογόνους μου, στους πλησιέστερους συγγενείς μου πως: Σε περίπτωση θανάτου μου, αναπηρίας μου, σωματικών μου βλαβών, κλοπής ή απώλειας της περιουσίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και κατά τη μετάβαση μου από και προς τον τόπο εκκίνησης και τερματισμού οι παρακάτω δεν έχουν καμία ευθύνη: Διοργανωτές αγώνα, συνεργάτες αυτών, χορηγοί της διοργάνωσης, όσοι δουλεύουν ή εργάζονται εθελοντικά για τη διοργάνωση, εθελοντές, κριτές, επίσημοι και μη προσκεκλημένοι. Παρακαλώ απαλλάξτε τους παραπάνω αναφερόμενους σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί νομικά εναντίων μου για πράξη που έκανα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δίνω τη συγκατάθεση μου να λάβω ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επιτρέπω να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και χορηγούς. Η διοργανώτρια αρχή θα χρησιμοποιήσει την παρούσα δήλωση για κάθε νομική χρήση κριθεί απαραίτητο. Δηλώνω πως έχω διαβάσει το παρόν έγγραφο, πως έχω κατανοήσει το περιεχόμενο, πως έχω παραιτηθεί ουσιωδών δικαιωμάτων μου και πως υπέγραψα ελεύθερα, χωρίς κανένα κίνητρο και καμία διαβεβαίωση.

*Για συμμετοχή ανηλίκων: είμαι κηδεμόνας του ανήλικου που δήλωσα για να συμμετέχει στον αγώνα.

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Συγκροτήθηκε το σώμα εθελοντών, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6993953012 Παλάντζας Κώστας.

Ο αγώνας θα παρέχει σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, ίδιες παροχές με τους αθλητές. Έτσι κάθε εθελοντής θα πάρει το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα, και θα βραβευθεί με ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο 2023 για την προσφορά του. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ανόπαια Ατραπός 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Run Greece 2024 - Ναύπλιο
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο