2ος αγώνας ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ 12χλμ.

Share

Ο ορεινός αγώνας Νυμφαίας Κανόνι, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:15.

Η εκκίνηση του αγώνα των 12 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 540 μέτρων, θα δοθεί από το Τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας στις 9:15 π.μ., ενώ και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει ακολουθεί τη κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Νυμφαίας – Παλιό Τελωνείο – Κανόνι και επιστροφή για τερματισμό στο Τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

Τα χαρακτηριστικά των αγώνων έχουν ως εξής:

  • Απόσταση 12 χιλιόμετρα
  • Θετική Υψομετρική διαφορά 543 μέτρα
  • Η διαδρομή αποτελείται κυρίως από μονοπάτια
  • Θα υπάρχει ένας (1) ενδιάμεσος σταθμός τροφοδοσίας και τροφοδοσία στον τερματισμό
  • Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού θα είναι οι 4 ώρες

Σεβόμενοι όλοι στο σύλλογο την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί, ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιβάλλει η ΓΓΑ. Η τροποποίηση αυτή θα είναι δυναμική και άμεσα ανακοινώσιμη.Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου Δρομέων Υγείας RodopiRunners,www.rodopirunners.gr.Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2022.Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τροφοδοσίας, ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μεταλλίου, αριθμό συμμετοχής και τεχνικής μπλούζας του αγώνα.

Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν στη Eurobank στον αριθμό Αριθμός λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR8402601400000190201037854

που βγαίνει στο όνομα Σύλλογος δρομέων υγείας Ν. Ροδόπης. Παρακαλούμε θερμά ο κάθε αθλητής να ζητά κατά την κατάθεση να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του ή αν στέλνει μόνος τα χρήματα μέσω internet banking, να το αναγράφει ο ίδιος ώστε να γνωρίζουμε ποιος έκανε την κατάθεση. Επίσης, όσοι επιλέγουν να αποστείλουν τα χρήματα μέσω internet banking, παρακαλούμε να επιβαρυνθούν οι ίδιοι και τα έξοδα αποστολής.Μια εγγραφή θεωρείται έγκυρη ΜΟΝΟ μετά το στάδιο της πληρωμής, ενώ οι αθλούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλούμενοι ηλικίας 18 ετών και άνω. Συμμετοχή ανηλίκων μόνο με έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού.Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του ευθύνη, συστήνεται η πρόσφατη ιατρική του εξέταση, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας καθώς και οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας 50+

Η εκκίνηση θα δοθεί από το τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας στις 9 π.μ. και ο τερματισμός θα είναι επίσης στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέχω για την υγεία μου
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο