Suunto Spartan Sport Baro

Δείτε τα νέα μοντέλα Amber και Sandstone

Share

Στη σειρά Suunto Spartan Trainer Wrist HR προστίθενται δυο μοντέλα εμπνευσμένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone.

Η οικογένεια Suunto Spartan μεγαλώνει με την παρουσίαση του νέου Spartan Sport Wrist HR Baro, ενός ρολογιού κατάλληλου για πολλά αθλήματα με καταμέτρηση των καρδιακών παλμών και αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης για πιο ακριβείς μετρήσεις υψομέτρου. Επίσης γίνεται ενημέρωση λογισμικού σ’ ολόκληρη τη συλλογή Spartan ώστε να εισαχθούν τα χαρακτηριστικά της παρακολούθησης του ύπνου (sleep tracking), βελτιώσεις στην πλοήγηση διαδρομών, ώρες ανατολής/δύσης και χαρακτηριστικά ορειβασίας αλλά και σκι.

Σημεία υπεροχής των Spartan Sport Wrist HR Baro:
Καθημερινή ευκολία με μια άρτια λύση για την ύπαιθρο    
Το Spartan Sport Wrist HR Baro διαθέτει υλικά πρώτης ποιότητας, άνετα για καθημερινή χρήση και προσφέρει άρτιες λύσεις για όλες τις υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες.  Το ρολόι έχει GPS/GLONASS για να μετρά με ακρίβεια την ταχύτητα, το ρυθμό και την απόσταση, καθώς και την τεχνολογία wrist HR από τον ηγέτη της βιομηχανίας Valencell για να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό. Η παρακολούθηση της καθημερινής δραστηριότητας περιλαμβάνει βήματα και θερμίδες καθώς και τον ελάχιστο καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια 12ώρου.

Οι σωστές μετρήσεις υψομέτρου είναι σημαντικές σε υπαίθρια περιβάλλοντα. Το νέο Spartan Sport Wrist HR Baro χρησιμοποιεί την τεχνολογία Suunto’s FusedAlti™ που συνδυάζει τα δεδομένα του GPS με τα βαρομετρικά δεδομένα για μεγαλύτερη ακρίβεια στις πληροφορίες υψομέτρου. Το ρολόι θα εμφανίζει επίσης τις ώρες ανατολής και δύσης και προειδοποίηση για καταιγίδες όταν πέφτει ξαφνικά η ατμοσφαιρική πίεση.

Το Spartan Sport Wrist HR Baro προσφέρει έως και 20 ώρες αυτονομία μπαταρίας (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτερόλεπτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας με συγχρονισμό GPS ανά 1 λεπτό και επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας  

Η αναβάθμιση του λογισμικού προσθέτει καινούριες λειτουργίες για χρήση στην ύπαιθρο στη σειρά Spartan των ρολογιών GPS

Αναβαθμισμένη πλοήγηση και νέα χαρακτηριστικά σκι
Προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης που εισάγονται με την ενημέρωση του λογισμικού περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην πλοήγηση διαδρομής με εκτιμώμενο  χρόνο άφιξης  (ETA) και υπολειπόμενη απόσταση έως τον προορισμό. Η πλοήγηση με συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος (POI) βελτιώνεται με τις ειδοποιήσεις άφιξης (το ρολόι θα εμφανίζει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην οθόνη όταν πλησιάζετε το προκαθορισμένο σημείο ενδιαφέροντος). Οι ώρες ανατολής και δύσης είναι διαθέσιμες και κατά την καθημερινή χρήση αλλά και κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια όταν γίνεστε περιπετειώδης έξω στη φύση. Το Spartan Ultra and Spartan Sport Wrist HR Baro θα εμφανίζει επίσης προειδοποίηση για καταιγίδες σύμφωνα με τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση.
Οι σκιέρ που επιδίδονται τόσο σε αλπικό σκι όσο και σε σκι εκτός πίστας θα επωφεληθούν από τα νέα χαρακτηριστικά σκι στις λειτουργίες αλπικών αθλημάτων, τα οποία θα εμφανίζουν στην οθόνη ακόμα περισσότερα δεδομένα για το τρέχον άθλημα. Οι νέες λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν μετρητή για τρέξιμο, προβολή των ολοκληρωμένων αποστάσεων, αναβάσεις/καταβάσεις και μέγιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια κατάβασης. 

Θερμικοί χάρτες Suunto ενημερωμένοι με νέες κινήσεις
Οι θερμικοί χάρτες Suunto που παρουσιάστηκαν τον Ιούνιο 2016 θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα πιο ιδανικά μέρη και τις καλύτερες διαδρομές για τις προπονήσεις σας με βάση το εάν επιθυμείτε τα πιο δημοφιλή μέρη ή εάν θέλετε να αποφύγετε τον κόσμο. Από την παρουσίαση και μετά καταγράφηκαν εκατομμύρια νέες Κινήσεις στη βάση δεδομένων του Suunto Movescount και για να παραμένουν οι θερμικοί χάρτες πεντακάθαροι, θα ενημερωθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη οι καταγραφές για τις νέες Κινήσεις και για τα 16 αθλήματα, δημιουργώντας έτσι ένα πιο διαυγές και ισχυρό δίκτυο διαδρομών και τοποθεσιών για προπονήσεις.
Οι θερμικοί χάρτες είναι διαθέσιμοι δημόσια για όλους και δεν χρειάζεται εγγραφή στo Suunto Movescount. Απλά διαλέξτε την περιοχή που προτιμάτε στο χάρτη και ένα από τα 16 αθλήματα. Ζουμάρετε για να δείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές για τρέξιμο σε μονοπάτια, ποδηλασία, κολύμπι σε ανοικτή θάλασσα, σκι και πολλά άλλα. Με βάση τους θερμικούς χάρτες μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας διαδρομές στο Suunto Movescount και να τις μεταφέρετε στο προσωπικό σας Suunto GPS ρολόι για πλοήγηση. 

Έτοιμοι για ακόμα μεγαλύτερες υπαίθριες περιπέτειες 
Η αυτονομία της μπαταρίας της οικογένειας ρολογιών  Spartan έχει μεγαλώσει κατά τη διάρκεια του έτους και πλέον τα ρολόγια Spartan είναι ακόμα καλύτερα προσαρμοσμένα για υπαίθριες περιπέτειες.  Το ρολόι κορωνίδα Suunto Spartan Ultra προσφέρει μέχρι και 35 ώρες ακριβής καταγραφής GPS (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτερόλεπτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και όταν ρυθμίζεται στο 1 λεπτό συγχρονισμού, με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να λειτουργεί έως και 140 ώρες, επιτρέποντας έτσι ακόμη μεγαλύτερες  πεζοπορίες.

Όπως το Spartan Ultra, όλα τα ρολόγια της οικογένειας Spartan διαθέτουν μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

  • Spartan Sport: 25 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 80 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ.
  • Spartan Trainer Wrist HR: 20 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 40 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ.
  • Spartan Trainer Wrist HR: 16 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 30 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ. 

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Επίσημο Suunto Service στην Ελλάδα Chronotechnica: Λέκκα 10 Αθήνα, τηλ. 210 3236936

Σχετικά με τη Suunto:
Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. 
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Nikita 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Suunto στο:  www.facebook.com/Suunto.Greece  

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1215:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Polar Pacer Pro
Δώστε ρυθμό στις προπονήσεις σας με το multrisport καρδιοσυχνόμετρο της Polar
Garmin Forerunner 955 Solar
Αξιοποιήστε τη δύναμη του ήλιου με το νέο Running Smartwatch της Garmin
Suunto 9 Peak Pro
Ακόμα καλύτερη μπαταρία και νέος, ισχυρός επεξεργαστής σε ένα κομψό περίβλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο