Garmin Forerunner 735XT

To νέο multisport ρολόι της Garmin με GPS και μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό

Share

Ένα ελαφρύ προπονητικό ρολόι σχεδίασε η Garmin για τους φίλους του τριάθλου αλλά και όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.
Το
Forerunner 735XT, είναι το πιο ελαφρύ τριαθλητικό ρολόι από τη Garmin μόλις 40,2 γρ., με καταγραφή παλμών από τον καρπό 24/7 και ενσωματωμένες δραστηριότητες όπως: τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, multisport, πεζοπορία, ορεινό σκι, κωπηλασία2 και cardio. Ο κομψός σχεδιασμός του με το μαλακό λουράκι σιλικόνης και τη μεγάλη οθόνη το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε προπονήσεις και αγώνες. Είναι συμβατό με Connect IQ και είναι η πρώτη συσκευή με προεγκατεστημένη εφαρμογή Strava Live Suffer Score επιτρέποντας στο χρήστη να γνωρίζει πόσο σκληρά προπονείται με βάση τα δεδομένα καρδιακών παλμών. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν επιπλέον δωρεάν εφαρμογές, εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και widgets από το Connect IQ, για να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο το ρολόι τους.

Συνεχής καταγραφή παλμών και μετρήσεις εξελιγμένης δυναμικής τρεξίματος
Το Forerunner 735XT διαθέτει την τεχνολογία Elevate για μέτηση παλμών από τον καρπό1, ώστε να καταγράφει διαρκώς δεδομένα καρδιακής συχνότητας χωρίς να απαιτείται επιπλέον αισθητήριο. Για μετρήσεις εξελιγμένης δυναμικής τρεξίματος, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ένα επιπλέον αισθητήριο καρδιακών παλμών3 ώστε να λαμβάνουν δεδομένα όπως μήκος διασκελισμού, χρόνος επαφής με το έδαφος και εξισορρόπηση δεξιού/αριστερού ποδιού, κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία κ.ά.
Επιπλέον, για να λάβετε όλα τα δεδομένα δυναμικής ποδηλασίας, θα πρέπει να συνδυάσετε το Forerunner 735XT με το μετρητή ισχύος Vector. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλη τη σειρά προϊόντων Varia, που βελτιώνουν την επίγνωση κατάστασης του αναβάτη.
Είναι αδιάβροχο 5ΑΤΜ (50μ.) και προσφέρει αναλυτική καθοδήγηση άσκησης για κολύμβηση σε πισίνα, ενώ είναι ιδανικό και για κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα. Οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν άθλημα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Οι πρόσθετες ενσωματωμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, ορεινό σκι, προπόνηση ενδυνάμωσης, αθλήματα κωπηλασίας
2 και cardio.

Οι εφαρμογές στην υπηρεσία των αθλητών
Το
Forerunner 735XT είναι συμβατό με το Connect IQ και, όπως αναφέρεαμε, είναι η πρώτη συσκευή που έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Strava Live Suffer Score. Το Suffer Score βασίζεται στην καρδιακή συχνότητα του χρήστη για να καθορίσει πόσο εντατικά προπονείται. Επομένως είτε είστε ελίτ αθλητής ή αθλητής του σαββατοκύριακου, αν η καρδιά σας δουλεύει εντατικά μπορείτε να επιτύχετε μία υψηλή βαθμολογία. Η εφαρμογή Strava Live Suffer Score είναι διαθέσιμη για όλες τις συμβατές συσκευές μέσω του Connect IQ, αλλά μόνο οι αθλητές Strava Premium μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στο Strava και να τη συγκρίνουν με άλλους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν πρόσθετες εφαρμογές, widgets, εμφανίσεις ώρας και πεδία δεδομένων από το Connect IQ για να εξατομικεύσουν το ρολόι με βάση το προσωπικό τους στυλ και τις αθλητικές προτιμήσεις.

Η παγκόσμια κοινότητα της Garmin
Κατά τη διάρκεια της ημέρας το
Forerunner 735XT συγχρονίζεται αυτόματα4 με το Garmin Connect, τη δωρεάν online κοινότητα της Garmin, όπου οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την πρόοδό τους και τις επιδόσεις τους και να ανταγωνίζονται άλλους χρήστες από όλο τον κόσμο. Μπορούν επίσης να δουν χρήσιμες πληροφορίες μέσω της λειτουργίας Garmin Connect Insights, που περιλαμβάνουν εξατομικευμένες συμβουλές και επισημάνσεις που βοηθάνε στην επίτευξη των στόχων.
Το
Forerunner 735XT διατηρεί τους χρήστες σε σύνδεση διαρκώς με Live Tracking, ηχητικές ειδοποιήσεις, διαχείριση μουσικής και δημοσιεύσεις σε social media. Επιπλέον λαμβάνει ειδοποιήσεις από συμβατό smartphone για κλήσεις, emails, μηνύματα, εφαρμογές, social media κ.α.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εκδόσεις
Το
Forerunner 735XT έχει μέχρι 14 ώρες αυτονομία σε λειτουργία προπόνησης/GPS (και με επιπλέον αισθητήριο μέτρησης Κ.Σ.), μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία Ultra Trac (χωρίς επιπλέον αισθητήριο μέτρησης Κ.Σ.) και μέχρι 11 μέρες σε λειτουργία ρολογιού. Διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές μαύρο/γκρι και μπλε σκούρο/ βεραμάν. Διατίθεται επίσης σε έκδοση Run που περιλαμβάνει αισθητήριο HRM Run και έκδοση Tri που περιλαμβάνει τα αισθητήρια HRM Tri και HRM Swim. Οι αγορές του Forerunner 735XT θα περιλαμβάνουν δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών του Strava Premium.

Λίγα λόγια για την Garmin
Η
Garmin αναπτύσσει διαρκώς τεχνολογίες που ενισχύουν και προάγουν τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Ανεξάρτητα αν οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές ή αν απλά θέλουν να μείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.
Για δεκαετίες, η Garmin είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή συσκευών πλοήγησης GPS και εφαρμογών που είναι σχεδιασμένες για τους ανθρώπους που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin δραστηριοποιείται σε πέντε βασικούς τομείς αυτοκίνητα, αεροπλάνα, σκάφη, fitness και outdoor.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Garmin στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.garmin.gr

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy
2 Απαιτείται αναβάθμιση λογισμικού για τα αθλήματα κωπηλασίας
3 Όταν χρησιμοποιείται με HRMRun ή HRMTri περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις – πωλείται χωριστά σε άλλες.
4 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Garmin.com/ble.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο