Saucony AXON

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony

Share
Saucony AXON

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας για το Saucony AXON:

Τα τελευταία χρόνια κάθε μοντέλο της Saucony είναι και μια νέα πρόταση που σκοπό έχει να βελτιώσει το τρέξιμό μας. Ας δούμε αυτή τη φορά τι «κρύβεται» πίσω από το νέο Saucony Axon.

Από την πρώτη δοκιμή, νιώσαμε το πόδι μας να απλώνεται στο άνετο εσωτερικό του, χωρίς να αισθανθούμε πίεση σε κανένα σημείο του. Αυτό σε συνδυασμό με το απόλυτα διαπνέον πάνω μέρος, μετέτρεψε το τρέξιμό μας σε μια ευχάριστη διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Η μεσαία σόλα του, αποτελείται από την κορυφαία τεχνολογία της εταιρείας, τον αφρό PWRRUN, που απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, αλλά και άνεσης, ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις. Η γεωμετρία της (τοξοειδές σχήμα), καθώς και το άκαμπτο υλικό από το οποίο αποτελείται (και παραπέμπει σε παπούτσι με έλασμα από ανθρακονήματα – carbon plate), προωθεί το μπροστινό μέρος του ποδιού κι ενισχύει το ρολάρισμα, επιταχύνοντας τη μετάβαση από τη φάση της στήριξης στη φάση της ώθησης βελτιώνοντας, έτσι, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του τρεξίματός μας. Πρόκειται για ένα παπούτσι που συνδυάζει άνεση, ταχύτητα, αλλά και αρκετά προσιτή τιμή.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα και πιο πλατύ πέλμα, για ελεύθερο τρέξιμο, αλλά και ειδικές προπονήσεις (tempo run, διαλειμματικές, κλπ.), αλλά και αγώνες.

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές τεχνολογίες:

PWRRUN

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

80χλμ.

Βάρος / τιμή:

264γρ. / 120€

Εταιρεία:

VETO, T. 210 4839480, https://saucony.veto.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 88%
Απορρόφηση κραδασμών: 90%
Πρόσφυση: 88%
Άνεση: 92%
Ελαστικότητα: 93%
Σχέση τιμής απόδοσης: 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο