Asics Gel Cumulus 19

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics

Share

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας: Η Cumulus είναι μία σειρά με δικό της κοινό. Ένα κοινό που έχει εκτιμήσει εδώ και αρκετά χρόνια το ασφαλές πάτημα, την προστασία από τους κραδασμούς, αλλά και την ανθεκτικότητα που αποτελεί και το δυνατό χαρτί της.
Το νέο Cumulus 19 συνεχίζει πατώντας ακριβώς πάνω στις ίδιες αρχές, χωρίς πολλές αλλαγές στα κομβικά σημεία: Gel στη σόλα για αποδεδειγμένα ουσιαστική απόσβεση κραδασμών, επίστρωση FluidRide στη μεσόσολα για ακόμα πιο ευχάριστο και μαλακό πάτημα, ανθεκτικό υλικό AHAR στο εξωτερικό της σόλας να σας «κρατάει» σταθερά και για να το κρατήσετε καιρό. Η γενικά σκληρή κατασκευή του, λόγω των ανθεκτικών υλικών, κάμπτεται χάρη στην τεχνολογία Guidance Line –ένα αυλάκωμα που διατρέχει κάθετα το παπούτσι στη σόλα και του επιτρέπει να ρολάρει. Όμως, χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο υπάρχει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, με το παπούτσι να «προσαρμόζεται» στο τρέξιμο και να «μαλακώνει».
Θα λέγαμε πως το Cumulus 19 ήταν αρκετά διαφορετικό παπούτσι στην πρώτη προπόνηση που το φορέσαμε συγκριτικά με την πέμπτη και ακόμα περισσότερο μετά τη δέκατη φορά. Αλλαγές σε σχέση με το 18; Περισσότερο στην εμφάνιση και στην εξωτερική επένδυση, όπου αφαιρέθηκαν στοιχεία, χωρίς να αλλάξουν ουσιαστικά πολλά πράγματα, παρά μόνο μία μικρή βελτίωση στη διαπνοή και στην άνεση. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα είτε είστε γρήγορος είτε πιο αργός δρομέας, σε κάθε είδους ομαλό έδαφος.

Το προτείνουμε: Οικονομική και ασφαλής πρόταση για δρομείς με ουδέτερο πάτημα που θέλουν απόλυτη προστασία. Κατάλληλο και για συμμετοχή σε αγώνες.

Τι άλλαξε: Μικρές αλλαγές στο εξωτερικό τμήμα.

Βασικές Τεχνολογίες: GEL, Gudiance Line, FluidRide, AHAR

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, διάδρομος, ταρτάν

Τρέξαμε: 90 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 320 γρ. / 150 €*

Εταιρεία: ASC Map, Τ. 210 9870970, facebook: Asics Greece

 

* Προτεινόμενη λιανική τιμή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο