Νέο Reebok FLOATRIDE

Δυναμική επιστροφή

Share

Τo FLOATRIDE έκανε πέρυσι την πρώτη του δυναμική εμφάνιση στον χώρο του running προσφέροντας απολαυστικό τρέξιμο, ελευθερία στην κίνηση, επιστροφή ενέργειας, άνεση, επαρκή στήριξη και προστασία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι απέσπασε και το βραβείο «Best Debut 2017» από την ιστοσελίδα του καταξιωμένου δρομικού περιοδικού RUNNER’S WORLD.
Αυτό που κάνει το FLOATRIDE να ξεχωρίζει είναι η αίσθηση ότι σε «μεταφέρει» μέσα στον χώρο με ένα μοναδικό τρόπο. Η άνεση στο εσωτερικό είναι ιδανική, καθώς το πλεκτό υλικό Ultraknit, «διαβάζει» τις ιδιαιτερότητες του πέλματος, επιτρέποντάς του να κινείται ελεγχόμενα, χωρίς όμως να ασφυκτιά, κάτι που μεγιστοποιεί την απόδοση. Η διαπνοή είναι εξαιρετική, γεγονός που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα καθώς η θερμοκρασία τις ημέρες των δοκιμών ήταν ιδιαίτερα υψηλή, όπως και ο αριθμός των χιλιομέτρων που διανύσαμε μαζί του.
Σημαντική βελτίωση, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση στον τομέα της σταθερότητας, είναι η χρήση πιο σκληρού υλικού πλαστικού στο πλέγμα που αγκαλιάζει και από τις δύο πλευρές το μέσο του πέλματος και που μαζί με τα κορδόνια το σταθεροποιούν, ασφαλίζοντας την κίνησή του.    

Επιστροφή ενέργειας και προστασία
Ο FLOATRIDE FOAM, μία σταθερή δομή κυψελικής μορφής που προσφέρει απόλυτη στήριξη και επιστροφή ενέργειας, κυριαρχεί στην ενδιάμεση σόλα προσφέροντας ένα μαλακό μεν, αλλά απόλυτα σαφές πάτημα είτε τρέχαμε σε σκληρό έδαφος (άσφαλτος, τσιμέντο) είτε σε πιο μαλακό (χώμα, ταρτάν). Ακόμα και σε τερέν με ιδιαίτερες δυσκολίες το FLOATRIDE ανταποκρίθηκε με επιτυχία, αφού δεν επέτρεψε στις ανωμαλίες του εδάφους να γίνουν αισθητές ακόμα και μετά από πολλά χιλιόμετρα.
Η επιστροφή ενέργειας γίνεται αισθητή αφού το τρέξιμο είναι πολύ ξεκούραστο με αποτέλεσμα ο ρυθμός να είναι πιο γρήγορος χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις διαλειμματικές προπονήσεις, τα tempo run και βέβαια σε αγώνες.
Το στήσιμο του παπουτσιού άλλωστε (χαμηλό βάρος, προφίλ και drop), προδιαθέτει για πιο γρήγορο τρέξιμο έτσι ώστε να αξιοποιήσει κανείς όλα τα χαρακτηριστικά του.

Στήριξη και ασφάλεια
Το υποστηρικτικό περιμετρικό πλαίσιο EVA Support Rim που συνδέει την ενδιάμεση σόλα με το επάνω μέρος, αποτελεί έναν επιπλέον σταθεροποιητικό παράγοντα ο οποίος βοηθά το πέλμα να ισορροπεί καλύτερα σε κάθε πλευρική κίνηση, κάτι που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης και σε αναστροφές.
Το σύνολο ολοκληρώνει η εξωτερική σόλα, η οποία προσφέρει την απαιτούμενη πρόσφυση έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η χαμένη ενέργεια από γλυστρίματα, δίνοντάς μας τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε πάτημα.
Συνοπτικά, λοιπόν θα λέγαμε ότι η δεύτερη έκδοση του Floatride, διατηρεί τον χαρακτήρα του προκατόχου του που το θέλει να είναι γρήγορο, προστατευτικό, άνετο και αποτελεσματικό, ενισχύοντας επιπλέον τη σταθερότητα και την εφαρμογή στο επάνω μέρος αλλά και την άνεση στο εσωτερικό.

Μοντέλο από… άλλο πλανήτη
Το FLOATRIDE θα ταξιδέψει και σε άλλους πλανήτες καθώς αποτελεί κυρίαρχο υλικό για την Floatride Space Boot SB-01, την ειδική διαστημική μπότα που θα φορούν οι αστροναύτες της NASA κατασκευή της Reebok!
Τώρα το νέο FLOATRIDE έρχεται ακόμα καλύτερο προσφέροντας πληθώρα επιλογών για όλους τους δρομείς σε χρώματα και σχέδια.

Δες περισσότερα στο www.reebok.com/gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο