Mizuno Wave Rider 18

Η νέα έκδοση του αγωνιστικού μοντέλου της Mizuno Wave Rider 18 έρχεται να προσφέρει ακόμα καλύτερη εφαρμογή, απορροφητικότητα και άνεση.

Share

Ένα από τα πιο πολυφορεμένα δρομικά παπούτσια, το Wave Rider, ήρθε στην Ελλάδα στην 18η έκδοση του ώστε να εκπλήξει τους φίλους του με την νέα αίσθηση που παρέχει στο τρέξιμο. Το θρυλικό πάτημα, η ελαφριά και γρήγορη αίσθηση καθώς και η γνωστή μετάβαση του Wave Rider, συνδυάζονται τώρα με ακόμα καλύτερη εφαρμογή, απορροφητικότητα και άνεση.

Το Wave Rider 18 διαθέτει νέα σχεδίαση στο μπροστινό τμήμα της σόλας, πιο ενισχυμένη για περισσότερη ανθεκτικότητα και ακόμα πιο ομαλή κύλιση. Η νέα τεχνολογία Pebax Rnew παρέχει μεγαλύτερη ανταπόκριση, χωρίς να σας επιβαρύνει ενώ δίνει μοναδική αμεσότητα στο πάτημα. Οι κρυφοί ιμάντες στήριξης DynamotionFit κρατάνε το πόδι σταθερό μέσα στο παπούτσι. Παράλληλα το νέο Wave Rider 18 διαθέτει νέο άνω-πλέγμα για τέλεια εφαρμογή. Οι ειδικά σχεδιασμένες, κρυφές εσωτερικές και εξωτερικές ραφές, είναι πολύ μαλακές, βελτιώνουν το σχήμα και την εφαρμογή του παπουτσιού, ενώ δεν δημιουργούν τριβές και τραυματισμούς.

Το Wave Rider 18 είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ και απορροφητικό σε κραδασμούς δρομικό παπούτσι. Απευθύνεται σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα και γρήγορο ρυθμό τρεξίματος. Είναι ένα ευέλικτο, ευπροσάρμοστο προπονητικό, με το οποίο ο δρομέας αισθάνεται σαν να μην φοράει παπούτσι. Η μοναδική τεχνολογία Wave της Mizuno είναι η μοναδική στον κόσμο που παρέχει παράλληλα απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα. Την μαλακή και προστατευτική αίσθηση έρχεται να τονώσει η ενδιάμεση σόλα U4ic η οποία είναι 30% ελαφρύτερη από την AP+ ενώ δεν χάνει καθόλου σε απορρόφηση κραδασμών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.mizuno.gr, στη σελίδα στο facebook: facebook.com/mizunohellas ενώ για να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας από κοντά μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της Mizuno στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 22, τηλ.: 210 6855220).           

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο