Asics Gel-Kayano 20

Ατέλειωτες ώρες έρευνας, σχεδιασμού και δοκιμών, είκοσι μοντέλα, εκατομμύρια πωλήσεις, εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί φίλοι και βέβαια αμέτρητα ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα για το Αsics Gel-Kayano που έφτασε στην 20 η έκδοσή του. Δείτε τον βασιλιά στον θρόνο του!

Share

Ένας βασιλιάς στον θρόνο του
Ατέλειωτες ώρες έρευνας, σχεδιασμού και δοκιμών, είκοσι μοντέλα, εκατομμύρια πωλήσεις, εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί φίλοι και βέβαια αμέτρητα ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα. Ο λόγος για το Αsics Gel-Kayano, ένα από τα πλέον επιτυχημένα δρομικά μοντέλα όλων των εποχών, που έφτασε στην 20 η έκδοσή του. Μία πορεία συνεχούς εξέλιξης και νέων τεχνολογιών με έναν μοναδικό στόχο. Κάθε μοντέλο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, προσφέροντας μία ασύγκριτη δρομική εμπειρία.

Το νέο Αsics Gel Kayano παραμένει πιστό στο δόγμα της σειράς «απόλυτη προστασία από κραδασμούς και στήριξη στα πέλματα με υπερπρηνισμό», όμως χάρη στις νέες τεχνολογίες FluidRide και FluidFit προσφέρει ξεκάθαρα πιο γρήγορο και ρολαριστό τρέξιμο κι εξαιρετική διαπνοή τη στιγμή που το πάτημα του είναι πιο μαλακό από ποτέ. Είτε λοιπόν έχετε ανάγκη για στήριξη είτε θέλετε απόλυτη προστασία τότε το Αsics Gel Kayano 20 είναι η κορυφαία επιλογή!

Δείτε όλα τα μοντέλα της Asics πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο