Έφτασε το Asics Gel Noosa Tri 9

Γνωστή για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα του τριάθλου αλλά και το ιδιαίτερο ντιζάιν του το νέο Gel Noosa Tri της Asics έφτασε στην ένατη έκδοσή του πιο εντυπωσιακό από ποτέ μετατρέποντας το τρέξιμο σε… παιχνίδι.

Share

Γνωστή για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα του τριάθλου αλλά και το ιδιαίτερο ντιζάιν του το νέο Gel Noosa Tri της Asics έφτασε στην ένατη έκδοσή του πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Το μοντέλο που έχει πάρει το όνομά του από το αυστραλιανό τρίαθλο διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, γρήγορη εφαρμογή αλλά και προστασία μετατρέποντας το τρέξιμο σε… παιχνίδι. 

Κάθε έκδοση του παπουτσιού για τρέξιμο Gel Noosa Tri, φαίνεται να είναι πιο φωτεινή και πιο τολμηρή. Ετσι και η τελευταία αυτή έκδοση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Το Asics Gel-Noosa Tri 9 κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα ομορφότερα παπούτσια τρεξίματος, για το 2014.

Η σταθερότητα και η υποστήριξη είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της 9ης έκδοσης. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός, επιτρέπει την γρήγορη εφαρμογή τους, πετυχαίνοντας εξοικονόμιση χρόνου κατά την διάρκεια των αλλαγών στον αγώνα ενώ το παπούτσι μπορεί να φορεθεί ακόμη και με γυμνό πόδι.
Το εντυπωσιακό μοντέλο της  εταιρείας που απευθύνεται στους φίλους του τριάθλου αλλά και του γρήγορου τρεξίματος, Asics Gel Noosa Tri 9 είναι πλέον διαθέσιμο και  στην ελληνική αγορά.Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Asics στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.asics.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance 1080v12
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Adidas Solarglide 5
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Adidas
Puma Deviate Nitro Elite
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο