Έφτασε το Asics Gel Noosa Tri 9

Γνωστή για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα του τριάθλου αλλά και το ιδιαίτερο ντιζάιν του το νέο Gel Noosa Tri της Asics έφτασε στην ένατη έκδοσή του πιο εντυπωσιακό από ποτέ μετατρέποντας το τρέξιμο σε… παιχνίδι.

Share

Γνωστή για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα του τριάθλου αλλά και το ιδιαίτερο ντιζάιν του το νέο Gel Noosa Tri της Asics έφτασε στην ένατη έκδοσή του πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Το μοντέλο που έχει πάρει το όνομά του από το αυστραλιανό τρίαθλο διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, γρήγορη εφαρμογή αλλά και προστασία μετατρέποντας το τρέξιμο σε… παιχνίδι. 

Κάθε έκδοση του παπουτσιού για τρέξιμο Gel Noosa Tri, φαίνεται να είναι πιο φωτεινή και πιο τολμηρή. Ετσι και η τελευταία αυτή έκδοση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Το Asics Gel-Noosa Tri 9 κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα ομορφότερα παπούτσια τρεξίματος, για το 2014.

Η σταθερότητα και η υποστήριξη είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της 9ης έκδοσης. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός, επιτρέπει την γρήγορη εφαρμογή τους, πετυχαίνοντας εξοικονόμιση χρόνου κατά την διάρκεια των αλλαγών στον αγώνα ενώ το παπούτσι μπορεί να φορεθεί ακόμη και με γυμνό πόδι.
Το εντυπωσιακό μοντέλο της  εταιρείας που απευθύνεται στους φίλους του τριάθλου αλλά και του γρήγορου τρεξίματος, Asics Gel Noosa Tri 9 είναι πλέον διαθέσιμο και  στην ελληνική αγορά.



Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Asics στη χώρα μας στην ιστοσελίδα www.asics.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο