adidas Climachill

Μία νέα σειρά που κρατάει τους δρομείς δροσερούς ακόμα και σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών μας προτείνει η adidas μέσα από τη νέα της συλλογή adidas Climachill.

Share

Θέλοντας να κρατήσει όλους τους δρομείς δροσερούς ακόμα και σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών η adidas μας συστήνει τη νέα της σειρά adidas Climachill. Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο ύφασμα που περιέχει τιτάνιο και τρισδιάστατα σφαιρίδια αλουμινίου. Η νέα αυτή τεχνολογία προσφέρει μια άμεση αίσθηση δροσιάς και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλές θερμοκρασίες, να μειώσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους, ώστε να παραμένουν συγκεντρωμένοι, να προπονούνται περισσότερο και να είναι πιο ανταγωνιστικοί.
 
Η νέα σειρά ρούχων με την τεχνολογία Climachill βοηθάει στην καλύτερη  διαχείριση της θερμοκρασίας, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις των αθλητών.

Επαναστατικά σφαιρίδια ψύξης κατασκευασμένα από αλουμίνιο είναι στρατηγικά τοποθετημένα στις θερμότερες περιοχές του σώματος και δροσίζουν το δέρμα κατά την επαφή του με το ύφασμα. Σε συνδυασμό με τα σφαιρίδια αλουμινίου, το πρωτοποριακό, επίπεδο νήμα SubZero που περιέχει τιτάνιο, προσφέρει έως και 36% μεγαλύτερη μείωση θερμοκρασίας.Η σειρά δοκιμάστηκε εκτενώς σε υψηλές θερμοκρασίες που έφταναν μέχρι τους 50°C.
Η τεχνολογία Climachill είναι διαθέσιμη τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014,τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, σε ρούχα της κατηγορίας Training, σε παπούτσια της κατηγορίας Running αλλά και σε επιλεγμένα ρούχα της κατηγορίας Tennis.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της adidas στα:

facebook

twitter

instagram

[!%ARTICLE_MODULE_ID:96:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο