Flyknit Air Max

Mικρότερο βάρος, περισσότερη ευκαμψία και απόλυτη αντικραδασμική προστασία. Αν προσθέσουμε και την ιδιαίτερη αισθητική τότε μιλάμε για ένα από τα μοντέλα της Nike που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν. Στο νέο παπούτσι για τρέξιμο Nike Flyknit Air Max η αμερικανική εταιρεία συνδυάζει δοκιμασμένες παλαιότερες και πολλά υποσχόμενες νέες τεχνολογίες για μία ιδιαίτερη εμπειρία τρεξίματος.

Share

Τα νέα παπούτσια τρεξίματος AirMax προσφέρουν στους δρομείς μικρότερο βάρος, περισσότερη ευκαμψία και απόλυτη αντικραδασμική προστασία, ενώ διαθέτουν μια νέα δίχρωμη αερόσολα. Οι σχεδιαστές της Nike αξιοποίησαν τις γνώσεις και τις προσωπικές εμπειρίες των αθλητών, συνδυάζοντάς τις με δεδομένα του NikeSportsResearchLab, ώστε να αυξήσουν την ευκαμψία και να μειώσουν το βάρος της εξωτερικής σόλας. Για να βελτιώσει περαιτέρω το παπούτσι, η ομάδα σχεδιασμού ενσωμάτωσε μοναδικές εύκαμπτες αυλακώσεις που διευκολύνουν τη μετάβαση του πέλματος. Για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το βάρος, χρησιμοποιήθηκε ένα στοιχείο από την ιστορική κληρονομιά της Nike: μια επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα Waffle που προσφέρει καλύτερη πρόσφυση.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:79:%!] 

NIKEFLYKNITAIRMAX

Για πρώτη φορά, η Nike συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία NikeFlyknit με την ενισχυμένη αντικραδασμική προστασία AirMax. Η τεχνολογία Flyknit επιτρέπει στους σχεδιαστές να κατασκευάσουν με απόλυτη ακρίβεια τις περιοχές υποστήριξης και αναπνοής του ποδιού στο -φαινομενικά χωρίς ραφές- επάνω τμήμα, προσφέροντας έτσι καλύτερη εφαρμογή με μικρότερο βάρος. Το νέο FlyknitAirMax ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Flywire, για ενισχυμένη υποστήριξη σε όλο το πάνω μέρος του παπουτσιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο