Το Εnergy Boost στο Βερολίνο!

Ένας από τους μεγαλύτερους και διασημότερους Μαραθωνίους παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Ο Έλληνας δρομέας Τάσος Καβαλιεράτος, 38 ετών, συμμετείχε για πρώτη φορά ως νικητής του διαγωνισμού της adidas που πραγματοποιήθηκε μέσω των καταστημάτων INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα την Άνοιξη του 2013. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα πλαίσια λανσαρίσματος των νέων running παπουτσιών της adidas, Energy BOOST.

Share
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΜΕ ΤΟ ENERGY BOOST ΤΗΣ ADIDAS

Ένας από τους μεγαλύτερους και διασημότερους Μαραθωνίους παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Ο Έλληνας δρομέας Τάσος Καβαλιεράτος, 38 ετών, συμμετείχε για πρώτη φορά ως νικητής του διαγωνισμού της adidas που πραγματοποιήθηκε μέσω των καταστημάτων INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα την Άνοιξη του 2013. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα πλαίσια λανσαρίσματος των νέων running παπουτσιών της adidas, Energy BOOST.

O Τάσος δεν ήταν τακτικός δρομέας μεγάλων αποστάσεων στο παρελθόν.  Ξεκίνησε να ασχολείται με το τρέξιμο πριν 5 χρόνια και  έκτοτε προπονείται 5 φορές την εβδομάδα καλύπτοντας συνολικά 30 χιλιόμετρα. Η επιλογή του αυτή τον έφερε πιο κοντά σε έναν κόσμο υγιούς άθλησης και ισορροπίας, που την εισπράττει σαν επιβράβευση μετά από κάθε προπόνηση. 

Ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του στο Μαραθώνιο του Βερολίνου, δήλωσε:


O Tάσος Καβαλιεράτος στον μαραθώνιο του Βερολίνου φορώντας το Energy Boost

«Από το σχολείο, έτρεξα ξαφνικά ξανά στα 33 μου χρόνια! Είναι αναμφισβήτητα μια υγιής εκτόνωση από την καθημερινότητα, θέλει όμως ωριμότητα και προγραμματισμό. 

Νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τρέξω σε ένα τόσο ιδιαίτερο αγώνα… τον γρηγορότερο όλων των εποχών. Η διαμονή, η μετάβαση και ο αγώνας ήταν πολύ καλά οργανωμένα. Μοναδική εμπειρία να τρέχει κανείς σε έναν αγώνα με 40.000 συμμετοχές!  Απίστευτη η πυκνότητα του κόσμου μέσα στη διαδρομή.

Εnergy BOOST της adidas, ο λόγος που κέρδισα το ταξίδι, είναι καταπληκτικά παπούτσια και πολύ ανθεκτικά. Απίστευτη άνεση, και απορροφητικότητα. Μετά τον αγώνα δεν είχα καμία απολύτως ενόχληση στα πέλματα σε αντίθεση με τον προηγούμενο μαραθώνιο που είχα τρέξει.»

Ο Τάσος έχει καλύψει μέχρι σήμερα 687 χιλιόμετρα σε 74 ώρες προπονήσεων/αγώνων φορώντας τα Energy BOOST και ήδη προετοιμάζεται για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου.
________________________________________
Τα Energy BOOST της adidas έκαναν το πρώτο του λανσάρισμα τον Μάρτιο και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η μοναδική τεχνολογία BOOSTTM, προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία των running παπουτσιών.

Τα Energy Boost επέστρεψαν τον Σεπτέμβριο  σε νέα χρώματα και θα τα βρείτε σε περιορισμένο αριθμό σε επιλεγμένα καταστήματα INTERSPORT.

Μάθε περισσότερα εδώ: 
http://www.intersport.gr/el/products/adidas-boost

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο