Προστασία από τα στοιχεία της φύσης

Ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν από τις χειμερινές συνθήκες η NIKE παρουσιάζει τη νέα της σειρά. Η συλλογή περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα που προσφέρουν προστασία από το κρύο και την υγρασία ενώ ταυτόχρονα σας βοηθούν να παραμένετε ορατοί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μετατρέποντας έτσι τις δυσκολίες του καιρού ως μέρος της δρομικής διασκέδασης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Οι χειμερινοί μήνες προσφέρουν μια συναρπαστική – αλλά παγωμένη – εμπειρία τρεξίματος. Αν και οι κρύες μέρες, οι μεγάλες νύχτες και ένα πλήθος απρόβλεπτων στοιχείων μπορούν κρατήσουν τους δρομείς μακριά από την αγαπημένη τους δραστηριότητα, η Nike θεωρεί όλα αυτά τα στοιχεία μέρος της διασκέδασης. Για να διατηρήσει τους δρομείς προστατευμένους από τα στοιχεία της φύσης, παρουσιάζει τη νέα χειμερινή συλλογή τρεξίματος, με επιλογές προϊόντων που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει, έχουν μικρό βάρος, προσφέρουν ζεστασιά, είναι ανθεκτικά στην υγρασία και διαθέτουν ζωηρή ανακλαστικότητα.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά:
 
Παπούτσια Nike Flash Pack
Αντλώντας γνώσεις από δρομείς που καταγράφουν χιλιόμετρα τρέχοντας τους σκοτεινούς μήνες του χειμώνα, οι σχεδιαστές της Nike δημιούργησαν τη συλλογή Nike Flash Pack, μια σειρά ανακλαστικών και αδιάβροχων παπουτσιών, που διατηρούν τους δρομείς προστατευμένους από τα στοιχεία της φύσης.
Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοντέλα: Nike LunarGlide 5 Shield, Nike Air Pegasus 30 Shield, Nike Free 5.0 Shield, Nike Lunar Eclipse 3 Shield, Nike Zoom Structure Triax 17 Shield και Nike Zoom Vomero 8 Shield. Κάθε παπούτσι διαθέτει μια μοναδική ανακλαστική στάμπα, η οποία αποκρύπτεται διακριτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά ζωντανεύει στα φώτα της νύχτας για να βοηθά τους δρομείς να παραμένουν ορατοί.
Για να παραμένουν τα παπούτσια αδιάβροχα, οι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν ένα δικτυωτό υλικό τριών στρωμάτων, το οποίο απωθεί το νερό και ταυτόχρονα επιτρέπει στο πέλμα να αναπνέει. Οι γλώσσες των παπουτσιών είναι φτιαγμένες από δικτυωτό υλικό με πυκνή ύφανση, το οποίο είναι φινιρισμένο με ανθεκτική αδιάβροχη επίστρωση (DWR) που διευκολύνει την αναπνοή του πέλματος. Η επένδυση από μικρο-φλις στο άνοιγμα εισαγωγής του πέλματος και η φόδρα της γλώσσας συμπληρώνουν το σχέδιο και εξασφαλίζουν πρόσθετη ζεστασιά.
Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικότερα τρία από τα πιο σημαντικά μοντέλα της σειράς:
 
Nike LunarGlide 5 Shield: Για το δρομέα που παρουσιάζει ήπιο έως μεσαίο υπερπρηνισμό, το Nike LunarGlide 5 Shield παρέχει εξαιρετική αντικραδασμική προστασία και υποστήριξη μέσω των τεχνολογιών Lunarlon, Dynamic Support και Nike Flywire.
 
Nike Air Pegasus 30 Shield: Εδώ και τριάντα χρόνια, το Pegasus αποτελεί πρότυπο στο χώρο του τρεξίματος και έχει γίνει γνωστό για την άνεση και την ουδέτερη αντικραδασμική προστασία που προσφέρει. Η τριακοστή έκδοση διαθέτει εξελιγμένο πάνω τμήμα για βελτιωμένη εφαρμογή και ένα στοιχείο Nike Zoom στη φτέρνα για άμεση αντικραδασμική προστασία.
 
Nike Free 5.0 Shield: Με ενδιάμεση σόλα 8 χιλιοστών, το Nike Free 5.0 τοποθετείται στη μέση της κλίμακας Nike Free, που αφορά στην εμπειρία του γυμνού πέλματος και ενός κανονικού αθλητικού παπουτσιού. Η τεχνολογία Nike Flywire παρέχει δυναμική εφαρμογή “σαν κάλτσα” και οι αρθρωτές εύκαμπτες αυλακώσεις Nike Free προσφέρουν ευκαμψία που δίνει την αίσθηση της κίνησης με γυμνά πέλματα.
 
Nike Shield Flash Jacket
Το Nike Shield Flash Jacket συνδυάζει την αντοχή στην υγρασία και την ανακλαστικότητα σε ένα κομψό σχέδιο. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το ανακλαστικό υλικό εξασφαλίζει ανακλαστικότητα προς κάθε κατεύθυνση (360 μοίρες) και βοηθά τους δρομείς να παραμένουν ορατοί. Το πάνω μέρος του κορμού και τα μανίκια είναι κατασκευασμένα από Storm-FIT 10, το οποίο διευκολύνει την αναπνοή του σώματος, είναι ανθεκτικό στον άνεμο και τη βροχή και διατηρεί έξω το νερό, επιτρέποντας παράλληλα τη διαφυγή του εξατμιζόμενου ιδρώτα. Οι διακριτικές διάτρητες περιοχές χαμηλά στην πλάτη του jacket συμβάλλουν στη βελτίωση της αναπνοής του σώματος.
Το jacket προσφέρει σχεδιαστικές λεπτομέρειες ειδικά φτιαγμένες για τους δρομείς, όπως καλύπτρες προστασίας των χεριών από το κρύο που κατεβαίνουν μέσα από τα μανίκια και σκεπάζουν τα χέρια, καθώς και ειδικά σχεδιασμένη κουκούλα, η οποία παραμένει στη θέση που θα φορεθεί και διατηρεί τα αυτιά ζεστά σε συνθήκες κακοκαιρίας.
 
NikeDriFITWool
Η δημοφιλής τεχνολογία Dri-FIT της Nike έχει αποδειχτεί ότι διατηρεί τους αθλητές στεγνούς και άνετους, καθώς απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα και τον οδηγεί στο εξωτερικό στρώμα του ρούχου, όπου μπορεί να εξατμιστεί. Το Nike Dri-FIT Wool είναι κατάλληλο για τον ψυχρό καιρό. Κατασκευάζεται από μαλλί προβάτου και πολυεστέρα ώστε να παρέχει ζεστασιά, ευκινησία και να διευκολύνει την αναπνοή του σώματος. Σε αντίθεση με τα εξ’ ολοκλήρου μάλλινα υφάσματα, αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει υλικό Nike Dri-FIT ώστε να απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα και να στεγνώνει γρήγορα. Η κατασκευή με πλακοραφές μειώνει τον ενδεχόμενο ερεθισμό του δέρματος από την τριβή και εξασφαλίζει την ομαλή εφαρμογή των ρούχων στο σώμα.
Το ανδρικό Nike Dri-FIT Wool είναι διαθέσιμο σε μακρυμάνικο σχέδιο με φερμουάρ μέχρι τη μέση του στέρνου και σε σχέδιο με λαιμόκοψη, ενώ το γυναικείο διατίθεται σε σχέδιο με V και σε μακρυμάνικο σχέδιο με φερμουάρ μέχρι τη μέση το στέρνου, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή, καθώς μπορεί να φορεθεί πάνω από άλλα ρούχα ή και μόνο του.
 
Η χειμερινή συλλογή ειδών τρεξίματος της Nike είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου στα καταστήματα Nike και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης NikeRunning.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nike στην ιστοσελίδα: www.nike.com

Μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/NikeRunningGreece για όλα τα νέα της εταιρείας στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο