Garmin Fitness Book

Το τελευταίο προϊόν της Garmin είναι… βιβλίο. Το Garmin Fitness Book εκπαιδεύει νέους και επαγγελματίες αθλητές στη χρήση ενός καρδιοσυχνόμετρου με GPS στην προπόνηση.

Share

Το πιο πρόσφατο προϊόν που κυκλοφορεί από την Garmin δεν είναι ούτε GPS ούτε ρολόι. Πρόκειται ένα βιβλίο από τον Jahapekka Tukianen που αναλύει τα οφέλη της χρήσης ενός καρδιοσυχνόμετρου με GPS στην προπόνηση κάθε αρχαρίου αλλά και επαγγελματία αθλητή.

Σύμφωνα με το Garmin Fitness Book «Η παρακίνηση δεν έχει να κάνει με τη δύναμη της θέλησης. Η αληθινή παρακίνηση είναι οι θετικές πληροφορίες που λαμβάνει το μυαλό από το σώμα όταν ασκείστε ακριβώς όπως θέλει το σώμα σας – όχι πολύ σκληρά, αλλά ούτε και πολύ χαλαρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το κίνητρο εάν ασκείστε επιδέξια στο σωστό επίπεδο…
Όλα όσα σχετίζονται με τις καρδιακές συχνότητες είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένα και διαφέρουν σημαντικά. Δυο άνθρωποι μπορεί να έχουν το ίδιο επίπεδοφυσικής κατάστασης, αλλά πολύ διαφορετικούς αριθμούς καρδιακής συχνότητας. Ακόμα και το ίδιο άτομο μπορεί ναέχει πολύ διαφορετικούς αριθμούς ανάλογα με το γενικότερο άγχος, τα φάρμακα που λαμβάνει, την ώρα της ημέρας, το επίπεδο αποκατάστασης ή εξαιτίας εκατοντάδων άλλων παραγόντων. Γι’ αυτό κάθε αριθμός που αναφέρεται στην καρδιακή συχνότητα σε αυτό το βιβλίο αποτελεί πάντα παράδειγμα και ποτέ πάγιο στόχο για όλους. Η πραγματική σημασία έγκειται στην ακρίβεια της μέτρησης τη δεδομένη στιγμή. Ακόμη κι ο ακριβής αριθμός δεν θα σας πει πολλά από μόνος του, αλλά όταν ερμηνεύετε το σωστό αριθμό με επαρκείς γνώσεις και ευαίσθητο ένστικτο,θα σας πει τα πάντα. Αποδίδει αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων ή όχι; Μήπως προπονούμαι πολύ γρήγορα ή πολύ αργά; Μήπως δεν θα έπρεπε να κάνω καθόλου γυμναστική σήμερα; Είναι πολύ δύσκολο και για τους περισσότερους αδύνατο να βρεθούν οι σωστές απαντήσεις χωρίς ένα καρδιοσυχνόμετρο ακριβείας. Εάν το κάνετε λάθος, θα επιστρέψετε εκεί από όπου ξεκινήσατε και σύντομα θα τα παρατήσετε…»

Στις σελίδες του θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, θα δείτε να καταρρίπτονται μύθοι για την σωστή προπόνηση και θα αναγνωρίσετε λάθη στα οποία έχετε ενδεχομένως υποπέσει στο παρελθόν που είχαν ως αποτέλεσμα να σας αποθαρρύνουν.  

Το βιβλίο «Αποκτήστε καλή κατάσταση με ένα καρδιοσυχνόμετρο με GPS» διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα ως ανεξάρτητο προϊόν στην τιμή των 19.99€.
Επίσης παρέχεται δωρεάν με την αγορά νέων συσκευών Forerunner 220, 620, 910XT, fenix 2 και Edge 510/810, ενώ με την αγορά οποιασδήποτε άλλης συσκευής GarminFitness διατίθεται με έκπτωση 50% στην τιμή των 9.99€.

Tα προϊόντα της Garmin εισάγονται στη χώρα μας από την Digital Tracer Electronics: Ποσειδώνος 10 Άλιμος 17455
Τηλ. 2109840144, email: [email protected], web: www.garmin.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο