Ένας personal trainer στο… κινητό σας

Σε μία εποχή, που περισσότερο από κάθε άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να τρέξουμε, να εκτονωθούμε και να προπονηθούμε και μάλιστα με το μικρότερο δυνατό κόστος, η Reebok που είναι πιστή στη δέσμευσή της να εντάξει το fitness στη ζωή μας, μας λύνει τα χέρια! Σε αποκλειστική συνεργασία με την INTERSPORT παρουσιάζει το Reebok FitnessTrainer application που προσφέρει έναν αληθινό προπονητή… στο κινητό σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Σε μία εποχή, που περισσότερο από κάθε άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να τρέξουμε, να εκτονωθούμε και να προπονηθούμε και μάλιστα με το μικρότερο δυνατό κόστος, η Reebok που είναι πιστή στη δέσμευσή της να εντάξει το fitness στη ζωή μας, μας λύνει τα χέρια! Σε αποκλειστική συνεργασία με την INTERSPORT παρουσιάζει το Reebok Fitness Trainer application που προσφέρει έναν αληθινό προπονητή… στο κινητό σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Με ένα απλό download, και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος, η Reebok σας φέρνει σε επαφή με τον FitnessTrainer, o οποίος θα είναι στη διάθεσή σας για 6 ολόκληρες εβδομάδες.
Στο διάστημα αυτό μπορεί να λύσει σε κάθε χρήστη κάθε απορία γύρω από το fitness αλλά και να καθοδηγήσει στο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει και τις ασκήσεις που πρέπει να κάνει καθένας από αυτούς, βασιζόμενος πάντα στις δικές του δυνατότητες. Ο προπονητής θα βρίσκεται δίπλα σας μέρα και νύχτα σε πραγματικό χρόνο, υποστηριζόμενος από ένα συμβούλιο fitnessexperts ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες προπονητικές υπηρεσίες στην οθόνη του κινητού σας.
Αποτελώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή αυτή είναι σχεδιασμένη για smartphones και σκοπό έχει να δώσει ένα ακόμη κίνητρο στον κόσμο για να ασχοληθεί ο καθένας με το fitness με έναν τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό.
 
Η εφαρμογή αυτή αντιπροσωπεύει τον κοινό στόχο Reebok – INTERSPORT για μία fit ζωή με τον NielsRossow, KAM International Buying Groups Director, να δηλώνει: «Η Reebok και η INTERSPORT μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Και οι δύο θέλουμε να πυροδοτήσουμε το πάθος των ανθρώπων για fitness και να τους ενθαρρύνουμε να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση. Καταλαβαίνουμε πως το να βρίσκεις διαρκώς κάποιο κίνητρο είναι δύσκολο και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την εφαρμογή ReebokFitnessTrainer.Η εφαρμογή αυτή είναι ένα δυναμικό εργαλείο το οποίο προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να μάθουν από τους προπονητές τους πως μπορούν να επιτύχουν τους fitness στόχους τους.»
 
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο iTunes και στο GooglePlay.
Περισσότερα για την εφαρμογή πατήστε εδώ.
 
Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok: www.reebok.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Salomon Thundercross GTX
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Salomon
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο