Saucony Kinvara 13

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony

Share
Saucony kinvara 13

Saucony Kinvara 13: PERFORMANCE

Η γνώμη μας:

Το Kinvara13, το «γρήγορο» της Saucony, έρχεται να μας τρέξει στους ρυθμούς του. Από την πρώτη προπόνηση αισθανθήκαμε το άνετο εσωτερικό του. Το επάνω μέρος αποτελούμενο από μονής στρώσης διαπνέον πλέγμα (100% ανακυκλώσιμο) συντελεί  στο χαμηλό συνολικό του βάρος, αφήνοντας  τον αέρα να διαπερνά, κι έτσι το πόδι παραμένει στην κατάλληλη θερμοκρασία, καθ΄ όλη τη διάρκεια του τρεξίματος.

Παρότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά λεπτό δεν υστερεί σε ελαστικότητα, ενώ τo ίδιο ελαστικά είναι και τα κορδόνια που συμβάλλουν στην εξασφάλιση της επιθυμητής σταθερότητας. Η ενδιάμεση σόλα του, ιδιαιτέρως εύκαμπτη, ακολουθεί τις κινήσεις του ποδιού. Το  μείγμα υλικών  PWRRUN (με μία στρώση από PWRRUN+) και EVA απορροφούν μεγάλο μέρος των κραδασμών που είναι εντονότεροι στις προπονήσεις μεγάλης έντασης και μεγιστοποιεί την επαναφορά της μετά από κάθε πρόσκρουση.

Η εξωτερική σόλα, ενισχυμένη με μικροσκοπικά κομμάτια από καουτσούκ μόνο κάτω από τα σημεία επαφής του παπουτσιού με το έδαφος, που έχουν και τη μεγαλύτερη φθορά, είναι  προέκταση της ενδιάμεσης σόλας από αφρώδες υλικό εξασφαλίζει καλή πρόσφυση. Συνολικά είναι μια εξαιρετική και σχετικά οικονομική επιλογή για καθημερινό γρήγορο παπούτσι, τόσο για συνεχόμενα (για πιο γρήγορους δρομείς), όσο και «ειδικές» προπονήσεις (Tempo, διαλειμματικές), πολύ περισσότερο, μάλιστα για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα, κανονικό ή και χαμηλό βάρος, και προπονητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συχνά υψηλές εντάσεις.

Τι άλλαξε:

Διαπνέον κι ελαστικό επάνω μέρος

Βασικές Τεχνολογίες:       

EVA , PWRRUN, PWRUN+

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

70χλμ.

Βάρος/ Drop / Τιμή:

213γρ. (M) – 184γρ. (W)  / 4mm / € 135

Εταιρεία:

VETO, T. 210 4839480, https://saucony.veto.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Saucony Kinvara 13:

Σταθερότητα 92%
Απορρόφηση κραδασμών 91%
Πρόσφυση 93%
Άνεση 95%
Ελαστικότητα 94%
Σχέση τιμής απόδοσης 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο