Brooks Levitate Stealthfit 5

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Brooks

Share
Brooks Levitate StealthFit 5

To Brooks Levitate Stealthfit 5 ανήκει στην κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:

Όχι, μία αλλά τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις παρουσίασε η Brooks για το νέο Levitate 5. Το Stealthfit αποτελεί τη μία από τις 4 και, ουσιαστικά, υπερέχει καθώς διαθέτει ένα ξεχωριστό, πλεκτό άνω μέρος, το οποίο παρέχει μέγιστη διαπνόη, μα, το σημαντικότερο, απόλυτη εφαρμογή και άνεση. Κι όλα αυτά, ενώ είναι πιο ελαφρύ αφαιρώντας μερικά επιπλέον γραμμάρια από το συνολικό του βάρος.

Στην πράξη, διαπιστώσαμε πως προσφέρει εξαιρετικό αερισμό, αφήνοντας τον ιδρώτα να στεγνώνει αμέσως, όπως και να κρατά τη θερμοκρασία σε ιδανικά επίπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων. Το ελαστικής υφής υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, προσφέρει αρκετή σταθερότητα και δίνει την αίσθηση πως πρόκειται περισσότερο για προέκταση του ποδιού, παρά για ένα παπούτσι δεμένο στα πόδια μας. Η εξωτερική σόλα σε σχήμα βέλους, συμβάλλει στην ασφάλεια που νιώσαμε σε κάθε βήμα μας στο βρεγμένο τερέν.

Το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο, όμως, είναι ότι δείχνει να βοηθά εξαιρετικά στη μετάβαση από τη φάση προσγείωσης, στη φάση ώθησης προς τα εμπρός. Η ενδιάμεση σόλα, προικισμένη με την τεχνολογία DNA Amp, είναι σαφώς βελτιωμένη σε ό,τι αφορά την απορρόφηση των κραδασμών και την επιστροφή ενέργειας κι αποτελεί μια καλή επιλογή για καθημερινό τρέξιμο και για δρομείς που προτιμούν αμεσότητα στο πάτημά τους και συχνές εναλλαγές ταχύτητας.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα που θέλουν ένα μοντέλο για όλες τις προπονήσεις. Αρκετά σταθερό και για δρομείς  που θέλουν λίγη επιπλέον στήριξη.

Τι άλλαξε:

Προσθήκη της τεχνολογίας Stealthfit

Βασικές Τεχνολογίες:

DNA AMP, Fit Knit

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν

Τρέξαμε:

80 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

278γρ. (Α) – 244γρ. (Γ) / 170 € (ενδεικτική τιμή)

Εταιρεία:

SHOP & TRADE, Τ. 210 3408400, www.shopandtrade.gr, facebook: Brooks Running

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 90%
Πρόσφυση: 88%
Άνεση: 93%
Ελαστικότητα: 92%
Σχέση τιμής απόδοσης: 91%

Μάθε τη γνώμη μας για περισσότερα δρομικά μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Suunto Sonic
Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Suunto
On Cloudeclipse
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Mizuno Wave Sky 7
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο