Hoka One One Bondi X

Έφτασε η νέα έκδοση του δημοφιλούς Bondi

Share
HOKA One One BondiX

Η Hoka One One παρουσιάζει τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Bondi, το ολοκαίνουριο Bondi X. Γνωρίστε το!

Σχεδιασμένο για να προσφέρει την εξαιρετική ώθηση ενός παπουτσιού με εσωτερική πλάκα ανθρακονήματος, χωρίς να θυσιάζει την άνεση και τη γενναιόδωρη απόσβεση για τις οποίες φημίζεται η HOKA, το Bondi X επιτρέπει σε όλους να αναβαθμίσουν τις επιδόσεις τους.

Αναβάθμιση επιδόσεων για όλους

Μεταξύ άλλων νέων χαρακτηριστικών, το Bondi X είναι εξοπλισμένο με την νέα εσωτερική πλάκα ανθρακονήματος της HOKA, η οποία σχεδιάστηκε, για να προσφέρει εξαιρετική επιστροφή ενέργειας σε όλους τους αθλητές, και όχι μόνο στους προχωρημένους δρομείς αγώνων. Σε συνδυασμό με την κλασική απόσβεση και τις γραμμές του Bondi, η καινοτόμα εσωτερική πλάκα ανθρακονήματος του Bondi X προσφέρει στους δρομείς όλων των επιπέδων πιο σταθερή και ενεργειακά αποδοτική κίνηση σε κάθε βήμα.

Το Bondi X διαθέτει επίσης εμβληματικά στοιχεία του πολυπόθητου πατήματος «HOKA ride» όπως, μεταξύ άλλων, καμπυλότητα meta-rocker που εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στις άκρες των δαχτύλων, μακρύτερη φτέρνα για καλύτερη προσγείωση, καθώς και εξειδικευμένη γεωμετρία ενδιάμεσης σόλας με το ελαφρύτερο αφρώδες υλικό που έχει δημιουργήσει η HOKA έως σήμερα. Το Bondi X υπόσχεται αναβαθμισμένες επιδόσεις σε σχέση με το δημοφιλές παπούτσι της αρχικής σειράς Bondi.

Περισσότερη ταχύτητα

Με βάρος 258 γρ. στο γυναικείο (μέγεθος 38) και 300 γρ. στο ανδρικό (μέγεθος 42,5), το Bondi X είναι εντυπωσιακά ελαφρύ, ενώ διαθέτει επίσης εκτεταμένη φτέρνα που εξασφαλίζει υποστήριξη και ταχύτητα. Το επάνω τμήμα είναι κατασκευασμένο από δίχτυ και εξοπλισμένο με 3D νήματα hotmelt για υψηλή ανθεκτικότητα και διαπνοή.

Το Bondi X θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις αρχές Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 225€.

Λίγα λόγια για την HOKA ONE ONE®

Η HOKA ONE ONE® είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες υποδημάτων και ενδυμάτων υψηλών επιδόσεων στον κόσμο. Σχεδιασμένα στα βουνά, τα παπούτσια HOKA προσφέρουν έναν πρωτοφανή συνδυασμό ενισχυμένης απόσβεσης και υποστήριξης για ασύγκριτα ομαλό πάτημα. Καθημερινά, η HOKA εξελίσσει την καινοτομία και τη σχεδίαση των υποδημάτων και των ενδυμάτων της, χάρη στη συνεργασία της με μια εκλεκτή ομάδα παγκόσμιων πρωταθλητών, επιδραστικών ειδικών και ανθρώπων που αγαπούν τον καθημερινό αθλητισμό.

Λίγα λόγια για τη SHOP & TRADE

H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 260 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 50 επώνυμα σήματα όπως  Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, Hoka One One κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 πελάτες χονδρικής.  Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική διατηρώντας 70 corners, shops-in-shop, franchises και ιδιόκτητα καταστήματα και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και B2C που απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό.(www.bloobox.gr, www.salomon.gr). Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας η Shop & Trade υλοποιεί δράσεις ΕΚΕ υποστηρίζοντας σε σταθερή βάση πρωτοβουλίες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο