adidas 4DFWD

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της adidas

Share
adidas 4dfwd

Κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:

Το νέο Adidas 4DFWD έρχεται να εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη εμφάνισή του ενσωματώνοντας τεχνογνωσία 17 ετών. Το παπούτσι χρησιμοποιεί την νέα 4DFWD 3D printed ενδιάμεση σόλα που προσφέρει 23% περισσότερη προστασία και παράγει πάνω από τρεις φορές μεγαλύτερη κίνηση προς τα εμπρός όταν δέχεται κάθετο φορτίο.

Στο τρέξιμο, σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, το παπούτσι εμπνέει σιγουριά προσφέροντας εξαιρετικά σταθερό πάτημα, ομαλό ρολάρισμα, αλλά και πολύ καλή πρόσφυση ακόμα και σε χωμάτινες επιφάνειες. Το drop του παπουτσιού είναι 11.3mm με πάχος σόλας 21.2mm μπροστά και 32.5mm στην περιοχή της φτέρνας. Το παπούτσι δένει εξαιρετικά με το PRIMEKNIT+ στο πάνω μέρος, το οποίο έχει την μορφή κάλτσας. Απουσιάζει, δηλαδή, η εσωτερική σόλα.

Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ άνετη εφαρμογή η οποία, αν και έχει ελαστικότητα, παρέχει σταθερότητα και πολύ καλή διαπνοή. Το κολάρο στην περιοχή της φτέρνας είναι λίγο χαλαρό, κάτι που στο τρέξιμο, όμως, δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Το παπούτσι δεν προδιαθέτει για γρήγορες προπονήσεις λόγω αυξημένου βάρους, αλλά μας έδωσε μία ευχάριστη αίσθηση και ικανοποιητική άνεση σε ελεύθερο τρέξιμο (με ρυθμό όχι γρηγορότερο από 4:45/χλμ) και σε Long Run μέχρι 20χλμ.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα ή ελαφρύ υπερπρηνισμό με κανονικό, ή λίγο παραπάνω από κανονικό, βάρος για ελεύθερες προπονήσεις ή Long Run.

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες:

FWD CELL 3D Printed, PRIMEKNIT+, Primegreen

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα:

Τρέξαμε:

65χλμ.

Βάρος / Τιμή:

333γρ. / 200€

Εταιρεία:

Adidas Hellas, T. 210 8930800, www.adidas.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 91%
Πρόσφυση: 92%
Άνεση: 92%
Ελαστικότητα: 90%
Σχέση τιμής απόδοσης: 91%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο