Mizuno Wave Inspire 17

Share
Mizuno Wave Inspire 17

Το Mizuno Wave Inspire 17 ανήκει στην κατηγορία: STABILITY

Η γνώμη μας:

Όταν φορέσαμε το νέο Mizuno Wave Inspire 17, η πρώτη αίσθηση ήταν ότι πρόκειται για ένα καλά ζυγισμένο παπούτσι, με την ιδανική αναλογία στο πόσο μαλακό είναι το πάτημα στο πίσω και στο μπροστά μέρος του. Η ομοιομορφία αυτή παρέμεινε και στο τρέξιμο, και διατηρήθηκε αναλλοίωτη από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε προπόνησης.

Όμως, οι σχεδιαστές του δεν μερίμνησαν μόνο για τη σόλα του, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά και στο επάνω μέρος, όπου το υλικό Air Mesh εξασφαλίζει εξαιρετική διαπνοή, και βέβαια στο εσωτερικό, όπου νιώθει κανείς σαν να «κάθεται» ασφαλής… σε πολυτελή πολυθρόνα. Άνεση και προστασία, λοιπόν, είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του Inspire, το οποίο βελτιώθηκε σημαντικά από την προηγούμενη έκδοση και πλέον αποτελεί ακόμα καλύτερο σύντροφο στις, μεγάλης διάρκειας, προπονήσεις.

Ο συνδυασμός του παραδοσιακού Wave Plate με τον νέο αφρό της Mizuno Enerzy είναι αρμονικός, προσφέροντας ένα εξαιρετικά άνετο πάτημα και επιπλέον επιστροφή ενέργειας, ενώ η υποστήριξη στην ποδική καμάρα είναι διακριτική, χωρίς να δυσκολεύει ή να περιορίζει υπερβολικά την κίνηση.

Η εξωτερική σόλα είναι αρκετά ανθεκτική και διαθέτει νέο σχεδιασμό με τις κατάλληλες εγκοπές, έτσι ώστε να μην επηρεάζει την ελαστικότητα του παπουτσιού. To drop παραμένει παραδοσιακά στα 12mm, όπως και στα περισσότερα μοντέλα της Mizuno, και βέβαια από τα δυνατά του σημεία ξεχωρίζει τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και η ανθεκτικότητά του στις φθορές.

Το προτείνουμε:

Για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερα άνετο και προστατευτικό μοντέλο με επιπλέον σταθερότητα, είτε έχουν έντονο υπερπρηνισμό είτε όχι, για καθημερινές προπονήσεις σε κάθε έδαφος

Τι άλλαξε:

Προσθήκη του Enerzy Foam, αλλαγή στην εξωτερική σόλα, με μεγαλύτερη εγκοπή κατά μήκος και περισσότερη επιφάνεια επαφής

Βασικές Τεχνολογίες:

Enerzy Foam, Fan Shaped Wave, SmoothRide, Air Mesh

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα, ταρτάν

Τρέξαμε:

90 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

285 γρ. / 160 €

Εταιρεία:

MZN Hellas, T. 210 6855220, www.mzn.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 93%
Απορρόφηση κραδασμών: 93%
Πρόσφυση: 93%
Άνεση: 93%
Ελαστικότητα: 91%
Σχέση τιμής απόδοσης: 93%

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο