New Balance Fresh Foam Beacon v2

Ας ανοίξουμε το κεφάλαιο προπόνηση. Στην ενότητα για τα προπονητικά παπούτσια.

Share

H μέχρι τώρα εμπειρία των εταιρειών δημιουργίας μοντέλων για τρέξιμο, θέλει ένα αυστηρά προπονητικό παπούτσι να χαρακτηρίζεται από το βάρος του ώστε ο πλούσιος αφρός του να προσφέρει την απαραίτητη απορρόφηση κραδασμών.

Το νέο Fresh Foam Beacon v2 της New Balance έρχεται να καταγράψει νέους κανόνες για τα προπονητικά σου παπούτσια, εξισορροπώντας τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών με το ασυναγώνιστα χαμηλό βάρος που δεν ξεπερνά τα 220 γραμμάρια για τον άνδρα και τα 190 για τη γυναίκα!

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, το νέο Beacon v2 είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί κάθε σου απαίτηση. Ενισχυμένο upper με διπλή στρώση ζακάρ, ελαστικά κορδόνια και πρωτοποριακή σχεδίαση UltraHeel  στη φτέρνα ασφαλίζουν όλο το πόδι και το τοποθετούν στις ιδανικότερες συνθήκες μέχρι και τον τελευταίο διασκελισμό.

Εκεί που διακρίνεται το νέο Beacon v2 είναι η καινοτόμα προσέγγιση της τεχνολογίας Fresh Foam.  Για πρώτη φορά η επαφή του αφρού με το έδαφος είναι άμεση (Ground Contact) δίχως το παραδοσιακό στρώμα από καουτσούκ που διαθέτουν τα περισσότερα αθλητικά ζευγάρια. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το μαλακό πάτημα γίνεται πιο αισθητό από ποτέ, ενώ στρατηγικά τοποθετημένα τμήματα από ανθεκτικό λάστιχο, στα σημεία που η φθορά είναι εντονότερη κάτω από το παπούτσι, εξασφαλίζουν την αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Ξεκίνα να γράφεις χιλιόμετρα, με το αθλητικό ζευγάρι που ξαναγράφει από την αρχή, το κεφάλαιο των προπονητικών παπουτσιών. Το νέο Fresh Foam Beacon v2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο