Polar Vantage M

Το «όλα σε ένα» αθλητικό ρολόι από την Polar

Share

Για τους λάτρεις της άθλησης που χρειάζονται μία αξιόπιστη, πρακτική αλλά και οικονομική λύση, ώστε να λαμβάνουν το καλύτερο από κάθε τους προπόνηση η Polar προτείνει το Vantage M.
Πρόκειται για ένα αθλητικό ρολόι με δυνατότητα καταγραφής της καρδιακής συχνότητας τόσο μέσω αισθητήρα HR όσο και από τον καρπό, ενώ με τη επιλογή προπόνησης μεταξύ 5 ζωνών HR ο κάθε αθλούμενος μπορεί να πετύχει διαφορετικό αποτέλεσμα από την κάθε του προπόνηση.
Διαθέτει, ακόμα ενσωματωμένα 15 πιο χρησιμοποιούμενα αθλητικά προφίλ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσής τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Polar (πάνω από 130).
Το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο προφέρει την καταγραφή και την ανάλυση της δραστηριότητάς σας, με καθοδήγηση για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων και ειδοποιήσεις όταν βρίσκεται πολύ καιρό σε αδράνεια.
Διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο GPS / Glonass με δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας, ρυθμού και απόστασης, αλλά και καταγραφή διαδρομής και επιστροφή στην αρχή της.
Στα πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά του αναφέρουμε και την μέτρηση ρυθμού αγώνα με εκτίμηση ώρας τερματισμού, το διαλειμματικό χρονόμετρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βάσει χρόνο ή/και απόστασης, τη μέτρηση Laps και autolaps, την προπονητική καθοδήγηση για την επίτευξη στόχων, αλλά και την ξεχωριστή του αισθητική με μίνιμαλ σχεδιασμό.

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του στην ιστοσελίδα:  www.sciencetech.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο