KETTLER MARATHON TX-3

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Kettler, το Marathon TX-3 που απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των Home Runners. Πρόκειται για έναν αξιόπιστο διάδρομο που μπορεί να τα ανταπεξέλθει στις ανάγκες κάθε δρομέα.

Share

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Kettler, το Marathon TX-3 που απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των Home Runners καθώς διαθέτει ισχυρό μοτέρ (2,5 ΗΡ σε συνεχή χρήση) που φτάνει γρήγορα και άνετα σε ταχύτητα 18 χλμ./ώρα και κλίση 12%, ανθεκτικό σκελετό που αντέχει αγόγγυστα φορτία βάρους μέχρι και 150 κιλών και ένα εξαιρετικό αντικραδασμικό σύστημα 6 σημείων που στηρίζει την άνετη επιφάνεια τρεξίματός του.

Τρέχοντας πάνω του μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι κυρίως στις μεσαίες ταχύτητες (10-16 χλμ./ώρα) ανεξάρτητα με το επίπεδο κλίσης αφού το μοτέρ ανταποκρίνεται εξαιρετικά ακόμα και στην πολύωρη χρήση διατηρώντας πολύ χαμηλά τα επίπεδα θορύβου.

Η απόδοση του αντικραδασμικού συστήματος είναι ουσιαστική προστατεύοντας ικανοποιητικά τις αρθρώσεις και τη μέση. Η μικρή απόσταση της επιφάνειας τρεξίματος από το έδαφος ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας επιτρέποντάς μας να τρέξουμε ελεύθερα σε όλη την επιφάνειά του.

Διαθέτει 8 προγράμματα άσκησης διαφόρων επιπέδων και στόχων, μέτρηση καρδιακών παλμών με δύο τρόπους (λαβές και ζώνη που παρέχεται προαιρετικά) και πλήκτρα DIRECT SPEED και LIΝΕ για αμεσότερες επιλογές, ενώ η μοντέρνα οθόνη τύπου LCD προβάλλει τις σχετικές πληροφορίες με μεγάλους και καθαρούς χαρακτήρες.

Τέλος, το σύστημα EASY ROLLER κάνει εύκολη και απλή τη μεταφορά του. Ο ΤΧ-3 είναι μια εγγυημένη επιλογή στη μεσαία κατηγορία των οικιακών διαδρόμων και διατίθεται με 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη και εισάγεται από την Α. ΛΕΟΣ Α.Ε.

ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ2,5 HP (συνεχής)/6,3 HP (μέγιστη)
ΕΥΡΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ0,8 – 18 χλμ./ώρα (ανά 0,1 χλμ./ώρα)
ΕΥΡΟΣ ΚΛΙΣΗΣ0-12 %
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ51 εκ. Χ 140 εκ.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ196 εκ. Χ 88,5 εκ. Χ 134 εκ.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ89 εκ. Χ 88,5 εκ. Χ 190 εκ.
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ150 κιλά
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ14,5 εκ.
TIΜΗ1.919 €
ΔΙΑΘΕΣΗA. ΛΕΟΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ801-1100-1100

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο