Puma Magnify Nitro 2

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma

Share
Puma Magnify Nitro 2

Το Puma Magnify Nitro 2 ανήκει στην κατηγορία CUSHION

Η γνώμη μας:

Αν είστε λάτρης της κατηγορίας extra cushion, που αναπτύσσεται πολύ τελευταία, το Puma Magnify Nitro 2 πρέπει να είναι στη συλλογή σας. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μοντέλων της Puma, γενικότερα, είναι η εξωτερική τους σόλα και η πρόσφυσή τους με κυρίαρχη τεχνολογία την PumaGrip. Τρέχοντας με το Magnify σε διαφορετικές συνθήκες δοκιμής δεν υπήρξε καμία ολίσθηση. Εάν, η πρόσφυση αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιλογής παπουτσιού μείνετε στη Puma. Στην ενδιάμεση σόλα εντοπίζεται και η μεγαλύτερη διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο.

Η Puma αφαίρεσε το Pro Foam Lite και πρόσθεσε αποκλειστικά Nitro midsole, κάτι που παραπέμπει στο δημοφιλές Puma Deviate Nitro 2. Η αλλαγή αυτή, έχει προσφέρει καλύτερη απόκριση και αναπήδηση. Το drop είναι στα 10mm (40mm φτέρνα/30 mm δάχτυλο, ενώ το καινούριο πλεκτό επάνω μέρος, η ενσωματωμένη διχτυωτή γλώσσα και το νέο κολάρο στη φτέρνα προσφέρουν ένα νέο επίπεδο άνεσης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το μέγεθος είναι ελαφρώς πιο μεγάλο, αλλά επιμείνετε στο τυπικό σας μέγεθος. Συμπερασματικά, το Puma Magnify Nitro 2 μαζί με το Deviate Nitro 2 είναι τα παπούτσια της Puma με το μεγαλύτερο cushion. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, πολύ άνετο επάνω μέρος και βολική εφαρμογή. Η τιμή του είναι δελεαστική και θα πρέπει να βρίσκεται στο… ραντάρ σας για easy, recovery και long runs.

Το προτείνουμε:

Για όσους αναζητούν ένα μοντέλο με υψηλό επίπεδο προστασίας από κραδασμούς για συνεχόμενο τρέξιμο. Ιδανικό και για νεότερους δρομείς

Τι άλλαξε:

Αφαίρεση Pro Foam Lite και προσθήκη επιπλέον Nitro midsole

Βασικές Τεχνολογίες:

Nitro, Pumagrip, PWRTAPE

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα

Τρέξαμε:

140 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

286 γρ. / 160 €

Εταιρεία:

SPORTSWIND, T. 211 1088400, puma.sportswind.gr

Βαθμολογία

Σταθερότητα 91%
Απορρόφηση κραδασμών 94%
Πρόσφυση 93%
Άνεση 92%
Ελαστικότητα 91%
Σχέση τιμής απόδοσης 91%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο