Fila Astatine

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Fila

Share
Fila Astatine

Το Fila Astatine  ανήκει στην κατηγορία CUSHION – CARBON PLATED

Η γνώμη μας:

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται την κυριαρχία της τη δεκαετία του ’90 με δρομείς όπως οι Πολ Τέργκατ, Σάμι Κορίρ και Μάργκαρετ Οκάγιο από την Κένυα, και Τζέρμαν Σίλβα, από το Μεξικό, με νίκες σ’ όλους τους μεγάλους Μαραθώνιους του πλανήτη. Λίγοι, όμως, θα θυμούνται, ότι η Fila, η ιταλική αυτή εταιρεία, ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε ελάσματα από ανθρακονήματα στα αγωνιστικά της παπούτσια. Όμως, το 2003 πουλήθηκε και σταδιακά χάθηκε από τους δρόμους αντοχής. 20 χρόνια μετά, επανακάμπτει δυναμικά, παρουσιάζοντάς μας το Astatine, ένα μοντέλο, μέλος της νέας της σειράς Sport performance, που είναι εξοπλισμένο με carbon plate και αποτελεί ένα οσοκληρωμένο σύνολο, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό.

Η εφαρμογή του εξαιρετική με το επάνω μέρος από ελαφρύ δικτυωτό ύφασμα να καλύπτει αρμονικά το πέλμα, προσφέροντας εξαιρετικό αερισμό, ενώ το μαξιλαράκι περιμετρικά της φτέρνας αυξάνει την άνεση και την προστασία στην περιοχή. Η γλώσσα, αρκετά λεπτή σε πάχος, όπως και τα κορδόνια προδίδουν τον αγωνιστικό του χαρακτήρα. Στο τρέξιμο είναι δυναμικό, με πάτημα, όχι ιδιαίτερα μαλακό, αλλά αρκετά άνετο και σαφές, γεγονός που μας ώθησε σε πιο γρήγορους ρυθμούς από τα πρώτα χιλιόμετρα. To Astatine, μας κάλυψε σε κάθε προπόνηση, είτε ήταν ελεύθερο τρέξιμο, Long ή Tempo Run και διαλειμματική, ενώ το κράτημά του είναι εξαιρετικό ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος. Μία εντυπωσιακή επανεμφάνιση από την Fila, που μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα, που κυνηγούν τις επιδόσεις τόσο για τις πιο γρήγορες προπονήσεις τους ανεξάρτητα από την απόσταση, αλλά και αγώνες.

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες:

Energized Wave Foam, Ever Grip, Carbon

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, πεζοδρόμιο, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

50 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

252 γρ. / 179 €

Εταιρεία:

VETO, Τ. 210 4839480, https://veto.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 90%
Πρόσφυση: 91%
Άνεση: 90%
Ελαστικότητα: 90%
Σχέση τιμής απόδοσης: 90%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Suunto Race S: Το νέο μέλος της οικογένειας Suunto Race
Το ρολόι που υποστηρίζει την προπόνηση, τους αγώνες και την αποκατάσταση
UA Flow Velociti Elite 2: Φτιαγμένο για να κερδίζει(ς) μαραθωνίους!
Γνώρισε το ξεχωριστό μοντέλο της Under Armour και κάντο δικό σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο