Polar Ignite 3

Tο νέο ισχυρό ρολόι γυμναστικής και ευεξίας με εξατομικευμένη καθοδήγηση

Share
Polar Ignite 3
Η Polar Electro αποκαλύπτει το Polar Ignite 3, το νέο ισχυρό ρολόι γυμναστικής και ευεξίας με εξατομικευμένη καθοδήγηση που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να βρείτε το ρυθμό σας

Το Polar Ignite 3 είναι ένα νέο ρολόι γυμναστικής και ευεξίας, γεμάτο χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν όλους όσοι νοιάζονται για τη φυσική τους κατάσταση, να κατανοήσουν καλύτερα το φυσικό κιρκάδιο ρυθμό* του σώματός τους και να τον αξιοποιούν κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Αυτό το κομψό ρολόι προσφέρει ισχυρά εργαλεία προπόνησης, την καλύτερη παρακολούθηση ύπνου στην κατηγορία του, προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία γρήγορης πρόσβασης, όλα μαζί με έναν όμορφο ελαφρύ σχεδιασμό.

Το ρολόι που αγαπά κάθε δραστηριότητα

Η ζωντανή οθόνη αφής AMOLED υψηλής ανάλυσης και ο ισχυρός ανθεκτικός κυρτός φακός προσφέρει μια όμορφη εμπειρία θέασης, ενώ το SleepWise™, είναι ένα νέο εργαλείο που απεικονίζει αναλυτικά τα δεδομένα του ύπνου.

Φτιαγμένο για δραστήριο τρόπο ζωής, το Polar Ignite 3 είναι γεμάτο με τα αγαπημένα χαρακτηριστικά γυμναστικής της Polar, συμπεριλαμβανομένης της νέας φωνητικής καθοδήγησης κατά την προπόνηση και καθημερινές προτάσεις προπόνησης προσαρμοσμένες στον κάθε χρήστη.

Τη νύχτα, τα εργαλεία ύπνου παρακολουθούν την ποσότητα, την ποιότητα και τα διαφορετικά στάδια ύπνου για να δημιουργήσουν μια πλήρη ανάλυση του τρόπου με τον οποίο το σώμα ανέκαμψε κατά τη διάρκεια της νύχτας από την άσκηση, το άγχος και άλλες αναφορές της καθημερινότητας.

* Ο κιρκάδιος ρυθμός του καθενός – το εσωτερικό ρόλο του σώματός μας – είναι διαφορετικός. Όταν ευθυγραμμίζουμε τον τρόπο ζωής, τη δραστηριότητά μας, τη φυσική κατάσταση και τις ρουτίνες ύπνου-αφύπνισης με τον κιρκάδιο ρυθμό μας, αυτό όχι μόνο που μας κάνει να αποδώσουμε καλύτερα, αλλά θα μας βοηθήσει επίσης να ζήσουμε μια πιο υγιεινή ζωή.

Polar Ignite 3

Βασικά χαρακτηριστικά

SleepWise™: Μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο ο ύπνος επηρεάζει την καθημεριν΄ότητα με λεπτομερή πρόβλεψη των επιπέδων εγρήγορσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και μια εκτίμηση για πότε το σώμα σας είναι έτοιμο να αποκοιμηθεί.

Nightly Recharge™: Μια μέτρηση ολονύκτιας αποκατάστασης που δείχνει πόσο καλά μπορείτε να αναρρώσετε από το άγχος και τις άλλες επιδράσεις της ημέρας.

Sleep Plus Stages™: Αυτόματο εργαλείο παρακολούθησης ύπνου που δείχνει την ποσότητα και την ποιότητά του, αλλά και το χρόνο που αφιερώνεται σε κάθε στάδιο του ύπνου σας.

Running Program: Προπονητική καθοδήγηση ανάλογα με τον αγώνα στόχο σας (5χλμ., 10χλμ., Ημιμαραθώνιος, Μαραθώνιος) και οδηγός για την επίτευξη αγωνιστικών στόχων.

Training Load Pro™: Αξιολόγηση προπονητικού φορτίου και επίδραση της προπόνησης στη φυσική κατάσταση.

Serene™: Μια καθοδηγούμενη άσκηση βαθιάς αναπνοής που σας βοηθά να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας και να διαχειριστείτε τον άγχος.

Polar Precision Prime™ Sensor Fusion Technology: Προηγμένη τεχνολογία οπτικής παρακολούθησης καρδιακών παλμών από τον καρπό.

Polar Ignite 3

Παρακολούθηση δραστηριότητας 24/7: Το Polar Ignite 3 παρακολουθεί τον αθροιστικό ενεργό χρόνο, τα βήματα και την απόσταση που διανύσατε κάθε μέρα.

FitSpark™: Καθημερινές, κατ’ απαίτηση προτάσεις άσκησης που επιλέγονται για να ταιριάζουν στην κατάσταση και την ετοιμότητα του σώματος.

Φωνητική καθοδήγηση κατά την προπόνηση: Ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο και βασικές μετρήσεις προπόνησης μέσω ακουστικών ή συνδεδεμένων ηχείων (όταν είναι συνδεδεμένη στο Polar Flow).

Τεστ βάδισης: Ένας απλός, ασφαλής και επαναλαμβανόμενος τρόπος μέτρησης VO2max κάνοντας ένα γρήγορο περπάτημα 15 λεπτών.

Smart Calories: Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων καθώς και οι συνολικές ημερήσιες θερμίδες.

Πηγές ενέργειας: Μια σύνοψη του πόσες διαφορετικές πηγές ενέργειας (λίπη, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες) χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια κάθε δραστηριότητας.

Στοιχεία ελέγχου μουσικής: Δυνατότητα σύνδεσης τους Polar Ignite 3 στην εφαρμογή μουσικής του τηλεφώνου σας για περιήγηση στις λίστες αναπαραγωγής και εύκολης προσαρμογής της έντασης.

Polar Flow: Δωρεάν εφαρμογή γυμναστικής και προπόνησης για να δείτε, να αναλύσετε και να κατανοήσετε όλα τα δεδομένα άσκησης δραστηριότητας και ύπνου.

Οθόνη αφής AMOLED υψηλής ανάλυσης: Έγχρωμη οθόνη με ζωντανά χρώματα που διαβάζεται εύκολα. Μέγεθος: 1,28 ίντσες, Ανάλυση: 416×416, 16 χρώματα.

Προσαρμοσμένα Widgets: Επιλογή των πληροφοριών που εμφανίζονται στην πρόσοψη του ρολογιού και άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες και τις πληροφορίες που χρειάζεστε περισσότερο.

GPS διπλής συχνότητας: Εντοπισμός ακρίβειας με λιγότερες παρεμβολές από ψηλά κτίρια και κακές καιρικές συνθήκες.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής: Έως πέντε ημέρες σε λειτουργία παρακολούθησης ή έως και 30 ώρες συνεχείς προπονήσεις με παρακολούθηση GPS και καρδιακού παλμού με μία μόνο φορά φόρτισης.

Επεξεργαστής υψηλής ταχύτητας: Έως και 2 φορές ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά Polar Ignite.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το sciencemarket.gr αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα & Κύπρο

Κάντε το δικό σας από 24/3 έως 13/4 και επωφεληθείτε την ειδική τιμή promo price (στα 262,43€ από 349,90€)  και τα δωρεάν μεταφορικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο