Χρονομέτρησες την διαδρομή σου για το Red Bull Σκαλάκια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

Share

Το Red Bull Σκαλάκια πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο 2 Απριλίου και όλα είναι έτοιμα για νέα ρεκόρ!

Ωστόσο η διοργάνωση σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία ατομική χρονομέτρηση αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου. Δες περισσότερα:

Οι εγγραφές για το Red Bull Σκαλάκια έχουν ξεκινήσει και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να καταγράψεις τον χρόνο σου για να κερδίσεις μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές ορεινού τρεξίματος που θα αναμετρηθούν στον απαιτητικό αυτόν αγώνα.

Για να σε διευκολύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο, αυτό το Σάββατο στις 19 Μαρτίου, από τις 9 μέχρι τις 12 θα υπάρχει δωρεάν time trial για όλους, όπου θα διεξαχθούν πιστοποιημένες χρονομετρήσεις. Άφησε τις συσκευές σου πίσω (ρολόι ή κινητό) και έλα να σε χρονομετρήσουμε εμείς. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις με άπλετη θετική ενέργεια & διάθεση για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Ως τότε σου υπενθυμίζουμε ότι μπορείς να τρέξεις τα «Σκαλάκια» όσες φορές θέλεις. Μην ξεχνάς ότι εκείνος ή εκείνη με τις περισσότερες έγκυρες συμμετοχές κερδίζει δωροεπιταγή για αθλητικά είδη.

Οι συμμετοχές για να διεκδικήσεις μια θέση στην 50άδα του Μεγάλου Τελικού του Red Bull Σκαλάκια θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Ραντεβού στα «Σκαλάκια»!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

redbull.com/skalakia

#redbullskalakia

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Tο ακριβές σημείο έναρξης και τερματισμού της διαδρομής εδώ: Σημείο Εκκίνησης & Σημείο Τερματισμού.
  • Με το που καταγράψεις τη διαδρομή σου, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σου, και το link της προσπάθειάς σου μέσα από την εφαρμογή Strava, το αργότερο 3 ημέρες από την ημερομηνία της προσπάθειάς σου. Προσοχή, η δραστηριότητα πρέπει να φαίνεται «δημόσια» και το link θα πρέπει να είναι ένα μοναδικό αρχείο της διαδρομής από το σημείο εκκίνησης ως το σημείο τερματισμού.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Γρήγοροι οι νικητές στο Αμβούργο, 2:30 ο Νικολακέας + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις στον γερμανικό Μαραθώνιο
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο