Το Μαρούσι βγήκε στους δρόμους (+Φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”

Share

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν για 2η χρονιά στο Μαρούσι οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης” στη μνήμη του πρώτου ολυμπιονίκη του μαραθωνίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες 5 και 10 χλμ. καθώς και διαδρομή μικρότερης απόστασης για τα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ο χώρος του Δημαρχείου Αμαρουσίου άρχιζε να πλημμυρίζει κόσμο που ήρθε για να λάβει μέρος σε έναν από τους αγώνες του προγράμματος. Ωστόσο, αρκετοί δρομείς είχαν παραλάβει τα πακέτα συμμετοχής τους από το κατάστημα RUNNER STORE στο Golden Hall την προηγούμενη ημέρα.

Πρώτο ξεκίνησε το αγώνισμα των 10 χλμ. στις 10:00 με περισσότερους από δρομείς να στέκονται στη γραμμή της αφετηρίας και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη να δίνει την εκκίνηση. Στη συνέχεια έγιναν οι αγώνες των παιδιών ενώ στις 11:20 δόθηκε η εκκίνηση στην απόσταση των 5 χλμ.

Συνολικά, οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1.000 με δρομείς όλων των ηλικιών να περνούν ένα όμορφο πρωϊνό και να τρέχουν στους δρόμους της πόλης που για μία ακόμα φορά έδειξε το αθλητικό της πρόσωπο.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τις απονομές και τους νικητές να παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:426:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής: Όλα όσα έγιναν
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Tα έσπασαν οι Ελληνίδες 800άρες στο Βέλγιο
Πολύ καλές επιδόσεις από Δεσπολλάρη και Ρούσσου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 30-31 Μαΐου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο