Mαγγίνας και Κεφαλά μεγάλοι νικητές στον ανώμαλο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο ανωμάλου

Share

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δήμος Μαγγίνας επιστρέφοντας στην κορυφή του βάθρου.

Ο Μαγγίνας κέρδισε εύκολα τα 10 χλμ. των ανδρών τερματίζοντας σε 30:48 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χριστόφορο Μερούση σε 31:25 και τρίτο τον Κώστα Πούλιο σε 31:45.

Ακολούθησαν ο Χρήστος Καλλίας με τους Γιώργο Μίνο και τον Ιάσωνα Ιωαννίδη ενώ την οχτάδα έκλεισαν ο Δημήτρης Καλλιακούδης και ο Κυριάκος Συμηριώτης.

Το χαρακτηριστικό φέτος ήταν ο μικρός αριθμος συμμετοχών αφού τερμάτισαν τον αγώνα μόλις 68 δρομείς.

Στις γυναίκες η Τίνα Κεφαλά έκανε δυναμική επιστροφή κερδίζοντας την κούρσα των γυναικών μετά από καιρό αποχής από τα Πανελλήνιο πρωταθλήματα. Η Κεφαλά τερμάτισε πολύ άνετα πρώτη σε 27:59 αφήνοντας σχεδόν ένα λεπτό πίσω την Ουρανία Ρέμπουλη σε 28:43. Τρίτη ήταν η Γιώτα Βλαχάκη σε 29:56.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες η επιβλητική επικράτηση του Μάρκου Γκούρλια στα 8 χλμ. των νέων. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών όπου συμμετείχαν μόλις 16 αθλήτριες πρώτη ήταν η Γεωργία Σταμούλη σε  22:34.

Στους εφήβους πρώτος ήταν ο Σπύρος ιατρόπουλος και στις νεανίδες η Άναστασία Μαρινάκου ενώ στις μικρότερες κατηγορίες μεγάλοι νικητές ήταν ο Χρήστος Παπούλιας στους παίδες και η Ιωάννα Τριανταφύλλη στις κορασίδες.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο