Συνεργασία της THE NORTH FACE με τον Πρωταθλητή Μιχάλη Παρμάκη

Η πασίγνωστη εταιρεία εντάσσει στην ομάδα της τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο

Share

Η κορυφαία outdoor εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού, The North Face καλωσορίζει στην ομάδα της και στους αγώνες ορεινού τρεξίματος, έναν από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, τον Μιχάλη Παρμάκη.

Ο Μιχάλης, έδωσε το πρώτο του «ορεινό αγωνιστικό ραντεβού» την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, στην Κέρκυρα, στον 4ο αγώνα τρεξίματος ορεινού εδάφους Corfu Mountain Trail 2015”. Η The North Face, διακρίνοντας το ήθος, τη συνέπεια και τους υψηλούς στόχους του, βρήκε στο πρόσωπο του, έναν ακόμα σπουδαίο αθλητή μεγάλων αποστάσεων.  

Ο Μιχάλης Παρμάκης είναι γνωστός από τις διακρίσεις του στους δρόμους αντοχής σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα το 2010 και το 2012 τερμάτισε ως 1ος Πανελληνιονίκης την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ το 2014 στέφθηκε νικητής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Παράλληλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, ανέβηκε κατά σειρά ετών στο βάθρο των νικητών το 2009 (3ος), 2010 (2ος) και 2011 (2ος), ενώ το 2009, τερμάτισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου τα 10χλμ και 5χλμ. καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την 2η και 3η θέση. Το 2010, ο αθλητής βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) ως κορυφαίος αθλητής, για την περίοδο Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2010.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Την Κυριακή ο Haspa Marathon Hamburg!
Κορυφαίες συμμετοχές και Έλληνες στον αγώνα
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο