Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Αλμυρούδη–Στρούμπου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.
Η 19χρονη στιπλίστρια στον τελικό των 3.000μ. με φυσικά εμπόδια κατέλαβε την έβδομη θέση συντρίβοντας για μία ακόμα φορά το Πανελλήνιο ρεκόρ με 10:00.63, επίδοση που είναι και η όγδοη όλων των εποχών στη χώρα μας!
Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έτρεξε αρκετά έξυπνα, και με αρκετές δυνάμεις στο τέλος έφτασε στην έβδομη θέση σε ένα αγώνισμα όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Almaz Yohannis από την Αιθιοπία με 9:15.81, ενώ συνολικά στην κούρσα σημειώθηκαν πέντε εθνικά ρεκόρ.
Στον τελικό η Ρούσσου
Πολύ καλή, όμως, ήταν και η Ιουλιάννα Ρούσσου στον ημιτελικό των 800μ. Η νεαρή αθλήτρια του Δημήτρη Πλατή συμμετείχε στην δεύτερη ημιτελική σειρά από τις τρεις, και τρέχοντας σωστά κατάφερε να τερματίσει δεύτερη σε 2:02.95 και να πάρει απευθείας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.
Η Ρούσσου είναι τρίτη συνολικά, με βάση τις επιδόσεις, από τις εννέα που πέρασαν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 19:17 το απόγευμα του Σαββάτου (5:17 ξημερώματα Κυριακής για εμάς).






























