Στο πλευρό του Γκαβέλα η adidas

Ο Νάσος Γκαβέλας Κατακτά το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νέου Δελχί

Share

Ο Νάσος Γκαβέλας Κατακτά το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νέου Δελχί

Ο Νάσος Γκαβέλας απέδειξε για ακόμη μία φορά το υψηλό του επίπεδο ανάμεσα στους κορυφαίους Παραολυμπιονίκες παγκοσμίως, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ (World Para Athletics Championships 2025), που διεξάγεται στο Νέο Δελχί.

Στον τελικό του αγωνίσματός του, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, ο Νάσος έδωσε μια εξαιρετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως παραμένει στην παγκόσμια ελίτ του στίβου και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Με αυτή του τη διάκριση, ο Νάσος Γκαβέλας προσθέτει ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα στο ενεργητικό του, αφού έχει ήδη κατακτήσει δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (Τόκιο 2020 και Παρίσι 2024), καθως και ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού (2023).

Ο Νάσος αγωνίστηκε με ψυχή, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο πλευρό του Νάσου σε κάθε του βήμα βρίσκεται η adidas, που τον στηρίζει διαχρονικά ως επίσημος χορηγός του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προετοιμασία και την εξέλιξή του, εντός και εκτός στίβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kifissia Santa Walk & Run 2025: Άνοιγμα εγγραφών!
Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά
Soft Wins: Πώς η On επαναπροσδιόρισε το καθημερινό τρέξιμο
Τα Soft Saturday Runs είναι o νέος όρος για το… χαλαρό τρέξιμο
Σουλάτσο στο Κρανηπάτι 2026
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο