Nafplio Challenge 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα

Οι νικητές του αγώνα

Share
Nafplio-Challenge-2024

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο αγώνας τριάθλου Nafplio Challenge 2024. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης.

Nafplio Challenge 2024: Μεταγωνιστικό δελτίο

Το σκηνικό του Nafplio Challenge στήθηκε στην μαγευτική παραλία στο Τολό, το Σάββατο, και στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο την Κυριακή, δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Οι αθλητές, κολύμπησαν στο απάνεμο λιμανάκι του Τολού μιας μεγάλης, αμμώδης παραλίας στις ακτές του Αργολικού κόλπου και την επόμενη ημέρα αγωνίστηκαν στην επιβλητική σκιά του Παλαμηδίου, στο Ναύπλιο. Η κοντινή και εύκολη πρόσβαση στους δυο προορισμούς διεξαγωγής των αγώνων, έφεραν μεγάλο αριθμό αθλητών και έκαναν τα αγωνίσματα του WTL Triathlon League sold out!

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της WSL Swimming League και WTL Triathlon League, όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους και ξεπέρασαν τα όρια τους!

Στην φετινή επιτυχία της διοργάνωσης, συνέβαλαν ο Δήμος Ναυπλιέων,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και όπως πάντα ένα πλήθος συνεργατών και υποστηρικτών. Ιδιαίτερη αναφορά στις τοπικές επιχειρήσεις που έμπρακτα βοήθησαν στην διοργάνωση του φετινού αγώνα.

Οι αγώνες του Nafplio Challenge ήταν και το τέταρτο σκέλος του πρωταθλήματος WTL (WTL LEAGUE και WTL SUPER LEAGUE) και το τρίτο σκέλος του πρωταθλήματος WSL Swimming League. Το WTL, με το ανανεωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και τους νέους προορισμούς που προστέθηκαν, προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Έχοντας τα ακόλουθα αποτελέσματα στις γενικές κατηγορίες των αγώνων, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα αναλυτικά αποτελέσματα της λίγκας καθώς και των ομάδων.

WTL Standard Απόσταση
1η θέση Ανδρών Δημόπουλος Παναγιώτης
1η θέση Γυναικών Παπαδοπούλου Ευστρατία

WTL Sprint Απόσταση
1η θέση Ανδρών  Καλλίτσης Νικήτας
1η θέση Γυναικών  Δήμου Ελισάβετ

WSL 3000m
1η θέση Ανδρών Καρλής Φραγκίσκος
1η θέση Γυναικών Κρανιά Αγγελική

WSL 1500m
1η θέση Ανδρών Χατζίρης Φίλιππος
1η θέση Γυναικών Κατσαρού Ελένη

Η χρονιά και το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος και πλέον όλοι ετοιμαζόμαστε για τον “τελευταίο χορό” στο Σούνιο.  Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Sounio Challenge και στον αγώνα που θα κρίνει τους φετινούς πρωταθλητές.

Sounio Challenge is loading…..
Stay tuned….. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγική εξέλιξη σε αγώνα στο Χαλάνδρι
Ένας 53χρονος δρομέας έφυγε από τη ζωή
Δημήτρης Θεοδωρακάκος: «Δια βίου αθλητής»
Σε λίγες μέρες η κυκλοφορία του βιβλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 12-13 Οκτωβρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο