Open Door Run 2024

Για λίγες ώρες ακόμα ανοιχτές οι εγγραφές

Share

Για λίγες ώρες ακόμα συνεχίζονται οι εγγραφές για το Open Door Run 2024, τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με σημείο εκκίνησης και τερματισμών από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή (Μαρίνου Γερουλάνου 117) στην Αργυρούπολη. Οι εγγραφές θα κλείσουν το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου οπότε αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς θα πρέπει να βιαστείτε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες, 800μ. για τα παιδιά και Special Run 400μ. για άτομα με αναπηρία ώστε να μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων.

Όπως αναφέρει ο διοργανωτής σύλλογος, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, ο αγώνας OPENDOORRUN έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την Εταιρεία τους, καθώς πέρα από την οικονομική υποστήριξη που προσφέρει στο έργο τους, επιτυγχάνει έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: να δώσει στο ευρύτερο κοινό την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά τους και να γνωρίσει τις απέραντες δυνατότητες των υπέροχων παιδιών τους.

Και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου μπορούμε να το ανακαλύψουμε και εμείς!

Δείτε εδώ την προκήρυξη της διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΔΥ Πάτρας στον Ioannina Lake Run 2024
Οι συμμετοχές του συλλόγου στους αγώνες των Ιωαννίνων
16ο Greece Race for the Cure: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Δείτε τι θα ισχύσει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Run Greece 2024 – Αλεξανδρούπολη
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο