11ο Corfu Old Town Trail: Όλα όσα έγιναν

Οι νικητές, τα αποτελέσματα και φωτογραφίες

Share
11o-corfu-old-town-trail

Η διοργάνωση 11ου Corfu Old Town Trail μας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν στον αγώνα, τους νικητές και τα αποτελέσματα.

11ο Corfu Old Town Trail – Μεταγωνιστικό δελτίο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2024 το 11o «CORFU OLD TOWN TRAIL» που διεξήχθη στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300  και για μία ακόμα φορά ο αριθμός ξένων αθλητών-επισκεπτών από 22 χώρες του εξωτερικού κυριάρχησε, δείχνοντας με εμφατικό τρόπο την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας του νησιού. Σημαντική επίσης ήταν και η αύξηση συμμετοχής γυναικών στους αγώνες που άγγιζε το 50% των συνολικών συμμετοχών. Οι αθλητές συμμετείχαν σε 2 διαδρομές των 7 & 14 χιλιομέτρων και λίγο μετά τις 17.00, που δόθηκε η εκκίνηση, ξεχύθηκαν στους δρόμους του πανέμορφου ιστορικού κέντρου της πόλης της Κέρκυρας.

Στην κατηγορία γυναικών των 7χλμ νικήτριες αναδείχθηκαν οι Μπέτα Ζωή (1η), Σάμου Ευαγγελία (2η), Μικρούλη Αριστέα (3η). Νικητές στην κατηγορία των ανδρών των 7χλμ  αναδείχθηκαν Τζώρας Μιχάλης (1ος), Γκουρντούκης Σήφης (2ος), Langer Marvin (3ος).

Στον αγώνα των 14χλμ κατηγορία γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Boffo Eugenia (1η), Elizabeth Dawson (2η), Βίτσου Νεφέλη (3η). Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι Hill Laurence (1ος), Cullen Ryan (2ος), Βασιλάκης Σταμάτης (3ος)

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

Στοχεύοντας στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων του Corfu Mountain Trail και την μύηση των μικρών μας φίλων στο δρομικό κίνημα,  διοργανώθηκαν 2 παιδικοί αγώνες προσχολικής (γονέας-παιδί) και σχολικής ηλικίας καθώς και παιδικές δραστηριότητες που ικανοποίησαν τους μικρούς μας δρομείς. Οι συμμετοχές των παιδιών και των γονέων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία “πλημμυρίζοντας” το Λιστόν. Χαρακτηριστική στιγμή  η συμμετοχή του μικρότερου αθλητή της διοργάνωσης, 9 μηνών, που διήνυσε την παιδική διαδρομή στο πλαίσιο του αγώνα Γονέας & Παιδί.

Οι αγώνες ενηλίκων έγιναν σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και οι παιδικοί αγώνες διοργανώθηκαν με την αρωγή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αρχικά ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, που επέλεξαν την διοργάνωση μας για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να περάσουν δημιουργικά το απόγευμα τους.

Η CORFU MOUNTAIN TRAIL θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας, Τμήμα Τροχαίας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας για την καταλυτική βοήθεια τους.

Επίσης, ευχαριστούμε τις ομάδες διάσωσης ΕΟΔ για την παραχώρηση ασθενοφόρου  που και φέτος ήταν στο πλευρό μας και επενέβησαν όπου χρειάστηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς την δική τους συμβολή αλλά και των γιατρών της διοργάνωσης τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

11o-corfu-old-town-trail
11o-corfu-old-town-trail

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους παρακάτω χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

LEVEL UP
COUNTERPAIN
OΤΙ ΑΓΑΠΩ
IKOS
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
MOVE IT
SALTO
3E
TABEΡΝΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Θ. ΧΙΩΤΗΣ Ασφάλειες

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τοπικά τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν την διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας.

SINDETIRAS.GR
RUNNTRAIL.GR
ADVENTURE.COM
STAR FM 88.8
CORFULAND
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
CORFUPRESS
CORFU TV
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΑ ΝΕΑ
CORFUWALL
AKTINA FM
KYMA 90.3 FM
KIIS 95.8
ΡΑΔΙΟ ΕΠΤΑΝΗΣΑ 98.8
LIFE NEWS
ΡΥΘΜΟΣ 99.7

Τέλος, η Corfu Mountain Trail θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές αλλά και το Σύστημα Προσκόπων που για ακόμα μία φορά προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο και την βοήθεια τους για να πραγματοποιηθεί μια άρτια διοργάνωση. Χωρίς την βοήθεια τους τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οpen Door Run 2024: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Στις 18-20 Οκτωβρίου το 12ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης
Από την Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο