Ο Απόλλων Δυτ. Αττικής στην Πορτογαλία

Δείτε τα αποτελέσματα των δρομέων του Συλλόγου στον Eco Lisboa Marathon

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5/5/2019 ο ECO LISBOA MARATHON  στην Πορτογαλία. Μια μεγάλη διάκριση περίμενε τον σύλλογο μας όπου βραβεύτηκε από την οργανωτική επιτροπή σαν η πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή.

Επίσης είχαμε  και ατομικές  διακρίσεις των αθλητών μας, συγκεκριμένα στον ημιμαραθώνιο η 3η θέση του Βασίλη Νυσταζάκη,  η 22η θέση του Θεόδωρου Γκούμα στον Mαραθώνιο, καθώς και καλά πλασαρίσματα των υπολοίπων αθλητών μας. Τις υπόλοιπες μέρες γνωρίσαμε την ιστορική και πολιτιστική  κουλτούρα της Λισαβόνας καθώς και την παλαιότερη συνοικία της, την Alfama, όπου ακούσαμε την παραδοσιακή Fado μουσική και γευτήκαμε την εκλεκτή κουζίνα τους.

Επίσκεψη στο Cabo da Roca το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό, την Sintra με τα υπέροχα παλάτια και κάστρα της που σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές, το ψαροχώρι Cascais, καθώς και το Estoril, και τέλος το περίφημο στάδιο da louz εκεί που σήκωσε η Ελλάδα το τιμημένο στον αξέχαστο τελικό του Ευρωπαϊκού το 2004.

Όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και εμείς  με την ευχή να έχουμε υγεία και να ξαναβρεθούμε στο επόμενο ταξίδι μας.”

Τα αποτελέσματα των δρομέων του Απόλλωνα

Μαραθώνιος

ΔΡΟΜΕΑΣ ΧΡΟΝΟΣ
THEODOROS GKOUMAS 2:59:13
GEORGIOS MYLONAS 3:12:04
GEORGIOS KOUSTAS 3:42:17

Ημιμαραθώνιος

ΔΡΟΜΕΑΣ ΧΡΟΝΟΣ
VASILEIOS NYSTAZAKIS 1:33:05
IOANNIS ANASTASIOU 2:23:20
LYKOURGOS ANASTASIOU 2:24:31
MARIA FLESSA 2:24:52
ANDREAS KATRAKIS 2:27:18
STEFANIA KRIKIGIANNI 2:37:57
DIMITROULA SIOPI 2:59:13
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο