Παρμάκης και Ασημακοπούλου στον Σταμόπουλο

Δείτε τι έγινε στον Ημιμαραθώνιο στη διαδρομή Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Share

Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε ένας ιδιαίτερα πετυχημένος αγώνας που αποτελεί θεσμό στο αγωνιστικό καλεντάρι ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος”.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:00 από την Καλαμπάκα με περισσότερους από 1. 200δρομείς να τρέχουν σε μία εύκολη διαδρομή για να τερματίσουν στα Τρίκαλα κάτω από έντονη ζέστη.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης με 1:09:56 στην επιστροφή του στις μεγάλες αποστάσεις, ενώ δεύτερος ήταν ένας ακόμα έμπειρος μαραθωνοδρόμος, ο Αντώνης Παπαδημητρίου σε 1:11:22. Τρίτος ήταν ο Davies Owen σε 1:12:10.

Στις γυναίκες, η Κατερίνα Ασημακοπούλου μετά την επιστροφή της στους αγώνες τα τελευταία 2 χρόνια επικράτησε και στο Σταμόπουλο με καλή επίδοση, 1:19:28. Δεύτερη ήταν η Χριστίνα Κατζουράκη σε 1:27:13 και τρίτη η Αθανασία Φίλιου σε 1:28:31. 

Tόσο ο Παρμάκης, όσο και η Ασημακοπούλου είναι αθλητές που διακρίνονται από πολύ μικρές ηλικίες στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αρχικά στο στίβο, και συνεχίζουν μετά από κάποια διαλείμματα να αγωνίζονται – πλέον – στα αγωνίσματα σε δρόμο.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε ακόμα αγώνας 5χλμ. με νικητές τον Θεοδωρή Κατσιώπη σε 16:41 και την Άρτεμις Μόκκα σε 19:30 με περισσότερες από 1000 συμμετοχές, αλλά και δύο παιδικοί αγώνες σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα με πάνω από 700 παιδιά να συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο