Δρομέας “πληρωμένος δολοφόνος” πιάστηκε λόγω… GPS

Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν δρομέα-δολοφόνο!

Share

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει διάφορα τρελά και περίεργα στο τρέξιμο και στους αγώνες. Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστές είναι τα ρολόγια GPS των δρομέων, όπως αυτή η ιστορία όπου μία δρομέας πιάστηκε να κλέβει χάρη στο… ρολόι της.

Ωστόσο αυτό που είδαμε μέσα στην εβδομάδα ξεπερνά κάθε φαντασία και θυμίζει αστυνομική ταινία. Πιο συγκεκριμένα, στο Λίβερπουλ ο Mark Fellows, δρομέας με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες δρόμου, αλλά και ποδηλασίας καταδικάστηκε για δύο φόνους μελών μίας εγκληματικής οργάνωσης στο Μάντσεστερ της Μ. Βρετανίας.

Το περίεργο είναι πως ενώ η αστυνομία υποπτευόταν τον Fellows κατέληξε ότι αυτός ήταν ο δράστης λόγω των σημάτων του ρολογιού GPS που φορούσε. 

Οι αστυνομικοί βλέποντας κάποιες φωτογραφίες υπόπτων είδαν ότι ένας από αυτούς, ο Fellows, φορούσε ένα ρολόι GPS στο χέρι. Στη συνέχεια, εντόπισαν τη συσκευή του και έλεγξαν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να τον συνδέσουν με τους φόνους.

Πράγματι, βρήκαν ότι ο Fellows είχε κινηθεί στην περιοχή όπου δολοφονήθηκε το ένα θύμα την ίδια ώρα και μέρα με το ποδήλατο του. Παρόμοια, είχε δολοφονήσει και το άλλο θύμα τρία χρόνια νωρίτερα με τη βοήθεια του ποδηλάτου του. Ποιος θα υποπτευόταν άλλωστε έναν ποδηλάτη ότι πυροβόλησε δύο φορές έναν διερχόμενο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάδες Έλληνες στον Μαραθώνιου του Βελιγραδίου
Όλοι οι χρόνοι σε όλα τα αγωνίσματα
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο