Πιτσώλης και Μπάλα νικητές στα 34α Κυριακίδεια

Με επιτυχία μία ακόμα διοργάνωση

Share
Χαράλαμπος Πιστώλης

Ο καλός καιρός, η όμορφη διαδρομή και η ιστορική σύνδεση του αγώνα με έναν σπουδαίο αθλητή, τον Στέλιο Κυριακίδη, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για καλές παρουσίες στα “34α Κυριακίδεια”.

Ο αγώνας έγινε το πρωί της Κυριακής (3/12) με εκκίνηση και τερματισμό το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” στη Φιλοθέη.

Ο πρωταθλητής του μαραθωνίου Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) ήταν νικητής στα 10χλμ. Ανδρών με 32.10, όσο πέτυχε και ο δεύτερος του αγώνα ο νεαρός Οδυσσέας Κίκας (Εθνικός ΓΣ), που έκανε πολύ καλή παρουσία.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο τρίτος στον μαραθώνιο της Αθήνας, Γιώργος Μίνος (ΟΣΦΠ) με 32.18. Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι τρεις αθλητές κοντραρίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η 24χρονη Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 37.07 και ακολούθησαν οι Ανθή Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός) με 37.18 και στην τρίτη η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (Πανιώνιος) με 37.51.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Piraeus Port Run 2026: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
L’ Etape Greece by Tour de France 2026 presented by Skoda
Μια ολοκληρωμένη ποδηλατική εμπειρία διεθνών προδιαγραφών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο