Απολογιστικό δελτίο 2017 Skyrunner Series by Salomon

Δημήτρης Θεοδωράκος και Μαρία Μάλαϊ οι φετινοί νικητές του πρωταθλήματος

Share

Το μαγευτικό του ταξίδι σε ορισμένα από τα πιο όμορφα βουνά κι ορεινές περιοχές της πατρίδας μας ολοκλήρωσε και φέτος το 2017 Skyrunner Series by Salomon. Εκατοντάδες λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες σε πανέμορφιες γωνιές της Ελλάδας, σε καθένα απο τους επτά σταθμούς του πρωταθλήματος.

Η χρονιά ξεκίνησε από την μαγευτική Καρδαμύλη και τις πλαγιές του Ταϋγέτου με το «Taygetos Challenge by Salomon» στις 25 και 26 Μαρτίου και συνεχίστηκε ένα μήνα αργότερα (22-23 Απριλίου) σε εκείνες του Παρνασσού. Η γραφική κωμόπολη της Αμφίκλειας υποδέχτηκε εκατοντάδες δρομείς που θέλησαν να γνωρίσουν μια διαφορετική πλευρά του αγαπημένου χειμερινού προορισμού των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Η συνέχεια δόθηκε ακόμα πιο βόρεια, στις 28 Μαϊου, στο Μέτσοβο, όπου έλαβε χώρο ο δημοφιλής στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος αγώνας, «Ursa Trail- Στα χνάρια της Αρκούδας». Στα μονοπάτια της αρχαιότητας είχαν και φέτος την ευκαιρία να βαδίσουν οι συμμετέχοντες στον «Olympus Marathon» στις 24 Ιουνίου, για πρώτη φορά αγώνα σταθμό του Skyrunner World Series. Λίγο πριν τη διακοπή του καλοκαιριού, τα γραφικά Ζαγοροχώρια «φόρεσαν» τα καλά τους προκειμένου να υποδεχτούν τους φίλους του αθλήματος στις 24 και 25 Ιουλίου στο «Zagori Mountain Running». Μετά από ένα διάλειμμα του Αυγούστου, η δράση του πρωταθλήματος συνεχίστηκε στο Μαραθώνιο της Οίτης «Ηρακλής», που χάρισε μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, ενώ η αυλαία του 2017 Skyrunner Series by Salomon, έπεσε στη πρωτεύουσα και στο βουνό της Πάρνηθας στις 8 Οκτωβρίου με τον AlpamayoPro Trail Race, που μας ταξίδεψε σε μια καταπράσινη διαδρομή στις παρυφές της όασης της Αττικής.

Μεγάλος νικητής για ακόμα μία χρονιά, αναδείχτηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) που είχε εξασφαλίσει από νωρίς στη σεζόν το στέμμα του πρωταθλητή. Δεύτερος κατετάγη ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (Odlo/LaSportiva)και τρίτος ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Dynafit). Στις γυναίκες, η νίκη της Μαρίας Μάλαϊ (Odlo/LaSportiva) στη Πάρνηθα ήταν αυτή που της χάρισε το φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας, αφήνοντας δεύτερη την Ανδριάννα Βασιλάτου (All Terrain Runners) και τρίτη τη Τζίνα Γκαλέτι (Odlo/LaSportiva).

Ας θυμηθούμε τις ωραιότερες στιγμές μέσα από τη ματιά της χορηγού επικοινωνίας COSMOTE TV.

Taygetos Challenge
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1251:%!]

Parnassos’ Trail
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1252:%!]

Metsovo Ursa Trail
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1253:%!]

Olympus Marathon
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1254:%!]

Zagori Mountain Running
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1255:%!]

Hercules Mountain Marathon
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1256:%!]

AlpamayoPRO Trail Race
[!%ARTICLE_MODULE_ID:1257:%!]

Μια ακόμα συναρπαστική χρονιά για όσους αγαπούν το ορεινό τρέξιμο ολοκληρώθηκε. Ραντεβού του χρόνου με ακόμα περισσότερη δράση και έντονες συγκινήσεις, που μόνο το πρωτάθλημα  Skyrunner Series by Salomon μπορεί να χαρίσει.

Photo Credits: foto-trexoume.gr

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
Zougla.gr
– Runnermagazine.gr / Runner Magazine
– Advendure.com
– Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο