Αυτή την Κυριακή το Πανελλήνιο Ανωμάλου

Στα Τρίκαλα θα συναντηθούν οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς το Σαββατοκύριακο

Share

Στην περιοχή της Πύλης Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο για τους αθλητές του ΣΕΓΑΣ. Το παρών θα δώσουν οι κορυφαίοι δρομείς τόσο σε άνδρες και γυναίκες όσο και στις μικρότερες κατηγορίες.

Τα φαβορί
Χωρίς αμφιβολία τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνει ο αγώνας των 10χλμ. των ανδρών όπου θα αγωνιστούν τόσο πρωταθλητές του Μαραθωνίου και των 10χλμ. όσο και αυτοί μικρότερων αποστάσεων. Έτσι, το παρών θα δώσουν ο Δήμος Μαγγίνας που θα διεκδικήσει την 6η νίκη του (και 3η συνεχόμενη), ο Χριστόφορος Μερούσης, ο Κώστας Γκελαούζος, ο Χρήστος Καλλίας, ο Γιάννης Ζερβάκης, ο Χαράλαμπς Πιτσώλης κ.ά.

Στις γυναίκες και την απόσταση των 8χλμ., ξεχωρίζει φυσικά η πρωταθλήτρια του Μαραθώνιου πλέον Ράνια Ρεμπούλη, αλλά και η αειθαλής Μάγδα Γαζέα, η Σοφία Ρήγα, η Ελευθερία Πετρουλάκη κ.ά.

Οι αποστάσεις
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε πίστα με απόσταση 2χλμ.με τις αποστάσεις να διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία. Έτσι, οι άνδρες θα κληθούν να κάνουν 5 στροφές, δηλαδή 10χλμ., οι γυναίκες 8χλμ., οι νέοι άνδρες 8χλμ. , οι νέες γυναίκες 6χλμ., οι έφηβοι 6χλμ., οι νεανίδες 4χλμ., οι παίδες 4χλμ. και οι κορασίδες 3χλμ.

Πρόγραμμα

10:00 – 4χλμ. νεανίδων
10:25 – 3χλμ. κορασίδων
10:45 – 6χλμ. εφήβων
11:15 – 4χλμ. παίδων
11:40 – 10χλμ. Ανδρών
12:35 – 8χλμ. Γυναικών & 6χλμ. νέων γυναικών
13:20 – 8χλμ. νέων ανδρών

Προπονητικό σεμινάριο
Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος την προηγούμενη μέρα, ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει την προηγούμενη μέρα σεμινάριο με κεντρικό εισηγητή τον Ισπανό Mariano Garcia Verdugo Delmas, πρώην επικεφαλής προπονητή δρόμων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, και θέμα «Ρύθμιση και καθοδήγηση της προπόνησης αντοχής σε παιδιά και εφήβους». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων στις 7μ.μ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο