Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Γ.Σ. KALAMATA RUNNING PROJECT στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου

Δείτε αναλυτικά

Share

Με σύνολο 30 αθλητών και αθλητριών το Kalamata Running Project έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο Ναυπλίου 2023.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου έτρεξαν στο αγώνισμα των 5χλμ. αλλά και στον Ημιμαραθώνιο, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τον ζεστό καιρό και τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε στο κατά τα άλλα πανέμορφο και ιστορικό Ναύπλιο.

Ο αγώνας διεξήχθη εντός της πόλης και της παραλιακής οδού του Ναυπλίου.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της ομάδας ήταν οι 2ες θέσεις της Ελένης Θεοδωρακοπούλου και του Παναγιώτη Καρούτζου  στον αγώνα των 5χλμ στην κατηγορία των γυναικών και αντρών με επιδόσεις 20:03΄ και 15:50΄ αντίστοιχα.

Οι προπονητές της ομάδας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών, όσο και από το γεγονός ότι άπαντες χάρηκαν τον αγώνα τους. Μετά τον αγώνα, υπήρξε χρόνος για μια μικρή βόλτα στα σοκάκια του Ναυπλίου στα πλαίσια της χαλάρωσης και αποφόρτισης από τον αγώνα.

Ο Σύλλογος ετοιμάζεται πλέον για τον επόμενο αγώνα του, όπου θα είναι ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης στις 2 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς μεγάλο ρεκόρ το Μονακό
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
BMW Berlin Marathon: Ρεκόρ και στα... έσοδα!
Εντυπωσιακά νούμερα για τον αγαπημένο Μαραθώνιο
Στη Σπάρτη το L’Étape Greece by Tour de France 2026
Εκκίνηση στη Γη των Ηρώων το Σάββατο 4 Απριλίου 2026
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE